RFC-back: Vi har spillet lige op med dem før

Onsdag møder Randers FC det københavnske storhold FCK på hjemmebane, hvor kronjyderne tidl. har haft godt styr på dem

02:50

Der er lagt op til sæsonens nok største udfordring for Randers FC, når FCK gæster Kronjylland onsdag. Københavnerne har imponeret med kvalifikationen til Champions League som højdepunktet. Alligevel skræmmer holdets præstationer ikke de lyseblås højre back Johnny Thomsen.

- Vi har spillet lige op med dem flere gange før på hjemmebane. De er fysisk stærke og spiller meget på det, men det gør vi også, og jeg tror, at vi kan matche dem, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Her er Randers FC's bevis mod Aminis agent

Samtidig pointerer han dog også, at man skal spille op til sit bedste for at få point med fra opgøret.

- Der er vel ingen tvivl om, at FCK er Danmarks bedste hold, hvis ikke hele Skandinaviens bedste. Vi får testet vores organisation og struktur til max, siger Johnny Thomsen.

Kronjydernes cheftræner, Olafur Kristjansson, medgiver, at det bliver en stor opgave at matche københavnerne. Han var til stede i Horsens for nylig, hvor FCK var på besøg og vandt 2-0.

01:32

Se interview med Randers FC-træneren forud kampen her. 

Luk video

- De er dygtige, men er også sårbare som alle andre hold. Vi skal udnytte vores muligheder og holde fokus på vores egne ting, lyder det fra ham.

Randers’ kamp mod FCK spilles onsdag kl. 18 på Bionutria Park. Til opgøret er midtbaneprofilen Joel Allansson tilbage i Randers-truppen.

Øverst i artiklen  kan du se interviewet med Johnny Thomsen. Herunder finder du kronjydernes trup til opgøret: