Randers-træner smiler og surmuler efter 2-2 i Brøndby

Randers FC-træner Olafur Kristjansson står tilbage med blandede følelser efter at have hentet 2-2 i Brøndby

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix

Foto: Ólafur Steinar Gestsson - Scanpix

1 af 3

Søndag aften hentede Randers FC et point ude mod Brøndby i Alka Superligaen. Kronjyderne var bagud 0-2, men kom tilbage og hentede 2-2 efter pausen.

Imod slutningen af kampen havde begge hold store chancer for at tage sejren, og Randers-træner Olafur Kristjansson ved derfor ikke helt, om han skal stille sig tilfreds med det ene point.

- Ovenpå sådan en første halvleg, hvor vi ikke var helt tilfredse med os selv, så var det godt at komme tilbage, siger Olafur Kristjansson. 

Læs også Randers FC tæt på at snuppe sejren

- Vi kom fra en kamp mod Sønderjyske, hvor vi tabte 0-4 og samtidig spillede dårligt, og det viser god moral, at vi formår at rejse os, men selvfølgelig skal vi starte kampen bedre. 

- Jeg ved ikke helt, om jeg skal smile eller være sur, men vi skal acceptere det her point, siger han.

Efter blot at have lukket seks mål ind i de første ni kampe har Randers indkasseret otte mål i de seneste tre. Det bekymrer dog ikke Randers-træneren. 

Læs også Peer vasker 200 kg RFC-tøj: Kender ikke sin egen maskine

- Vi lukkede to ind mod FCK. Et eller andet sted kan man godt forvente det, og det kan man også mod Brøndby. Men de to sidste mål mod Sønderjyske var unødvendige, vurderer Randers-træneren. 

- Det bekymrer mig ikke, men vi skal finde tilbage til de dyder, hvor vi gik igennem kampene uden at indkassere så mange mål, siger han.

Efter landskampspausen tager Randers imod OB. 

02:27

Randers-træner Olafur Kristjansson var tidligere på ugen gæst i TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup. Her forklarede han, hvorfor han i den seneste kamp valgte at sende angriberen Marko Mitrovic på tribunen, efter at han var kommet for sent.

Luk video