Randers-træner efter ny udvisning: Vi skal stramme op

Ólafur Kristjánsson er ikke tilfreds efter afklapsning

02:25

Nicolai Poulsen så rødt efter to gange gult, da Randers FC søndag blev slået med 4-0 på hjemmebanen BioNutria Park Randers af Sønderjyske i Superligaen.

Ved stillingen 0-1 til gæsterne fra Sønderjylland så Nicolai Poulsen rødt allerede efter 34. minutters spil, og dermed måtte kronjyderne spille en time i undertal.

Det er det tredje røde kort, som Randers FC har fået i denne sæson, og derudover har Mads Agesen også fået en karantæne. Dermed er Randers FC det hold, der har fået flest røde kort i denne sæson i Superligaen.

Læs også Effektive Sønderjyske ydmyger Randers FC

Randers-træner Ólafur Kristjánsson mener ikke, at det skyldes, at spillerne er for tændte.

- Nej, det ved jeg ikke, om det er. Mads Agesen fik den karantæne, han skulle have, og den har fået omtale. Nicolai Poulsen trækker sit andet gule kort i dag (søndag, red.) på et uhensigtsmæssigt tidspunkt og får dermed rødt kort. Måske lidt mangel på klogskab og omtanke i den situation, siger Ólafur Kristjánsson.

Randers FC-SønderjyskE 0-4 (0-2)

0-1 Marc Dal Hende (22. minut)
0-2 Nicolaj Madsen (43. minut)
0-3 Marc Pedersen (66. minut)
0-4 Kees Luijckx (84. minut)
 
Udvisning: Nicolai Poulsen, Randers FC (34.)
Tilskuere: 5.034

- Jeg ved ikke, om det bekymrer mig, men vi skal i hvert fald stramme op på, at vi ikke bringer os selv i situationer, hvor vi udstiller os på den måde, siger Randers-træneren.

Nederlaget er det første i en lang periode som ubesejrede for Randers-mandskabet, der senest i onsdags leverede en god præstation i 2-2-kampen mod FC København.

02:02

Nicolai Poulsen efter rødt kort: Har givet drengene en undskyldning

Luk video

- I forhold til det, vi leverede i onsdags, så er det en kæmpe kontrast, det vi leverede i dag (søndag, red.). Men det kan vi ikke lave om på nu. Vi skal tænke os om en ekstra gang, og så skal vi forsøge at rejse os, siger Ólafur Kristjánsson og slår fast, at indsatsen langt fra var tilfredsstillende.

- Vi er som enhed ikke tilfreds med indsatsen.

Næste opgave for Ólafur Kristjánsson og resten af Randers-holdet i Superligaen er søndag den 2. oktober, hvor holdet på udebane møder Brøndby IF. Den kamp spilles klokken 18.00.