Randers-skurk efter nederlag: Vi må videre

Selv om det fredag aften blev til et nederlag, tror Mads Fenger, at Randers hurtigt rejser sig igen

Randers FC-profilen Mads Fenger scorede fredag aften et selvmål, der satte kriseramte AaB i gang, og som betød, at et ellers formstærkt Randers-hold måtte rejse hjem fra Aalborg med et 1-2-nederlag.

Kronjyderne er dog stadig placeret på en tredjeplads i Superligaen med 32 point efter 18 kampe og ligner derfor et af holdene, der til foråret skal spille med i slutspillet.

Læs også Drømmestart sikrede AaB sejren mod Randers FC

Og selvom nederlaget i Aalborg kom som en streg i regningen, mener fredagens skurk Mads Fenger stadig, at Randers har niveauet til at spille med i toppen af ligaen.

- Vi kigger kampen igennem i morgen, og så er det ellers videre. Vi har allerede en vigtig kamp mod Brøndby på onsdag. Der skal vi vise, hvad vi er lavet af, siger Mads Fenger.

Der var ikke mange, der troede på Olafur Kristjansons tropper i starten af sæsonen. Alligevel ligger Randers FC placeret omkring Brøndby og FC Midtjylland på pladserne lige under FC København.

- Jeg synes, vi står stærkere i år end sidste sæson. Indtil i dag har det fungeret rigtigt godt, og det skal vi finde tilbage til. Vi ved godt, at hvis vi ikke har koncentrationen i to eller tre kampe, kan vi pludselig komme bagefter, siger Fenger.

01:33

VIDEO: Mads Fenger var tidligere på sæsonen ude i en længere periode med først to karantænedage og siden en skade. Hør ham fortælle hvordan den tid var i interviewet her. 

Luk video