Randers FC præsenterer overskud efter spillersalg

Salg af Nicolai Brock-Madsen og Kalle Johnsson skæppede godt i kassen

Randers FC solgte tidligere i år målmand Kalle Johnsson til franske Guingamp. Foto: Liselotte Sabroe - Scanpix

Angriberen Nicolai Brock-Madsen blev solgt til Birmingham i England. Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 3

Salget af spillere til udlandet er hovedårsagen til, at Randers FC torsdag aften kunne præsentere sorte tal på bundlinjen.

Randers FC Holding A/S, der primært driver Randers FC's hold i Superligaen, havde et overskud på knap 2,2 millioner kroner for regnskabsåret, der løb fra 1. juli 2015 til 30. juni i år. Regnskabet blev præsenteret på en generalforsamling på klubbens hjemmebane, Bionutria Park.

- Et par gode transfers af blandt andre Nicolai Brock-Madsen til Birmingham og Kalle Johnsson til Guingamp hjalp godt til på indtægtssiden, siger bestyrelsesformand i Randers FC Holding A/S Svend Lynge Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs også Randers FC-formand forlader klubben efter otte år

 Bestyrelsesformanden kalder resultatet er 'tilfredsstillende'.

- Vi havde budgetteret med et overskud efter skat svarende til 2014/15-resultatet, hvor vi kom ud med et plus på 1,24 millioner kroner efter skat.

- Overskuddet blev altså cirka en million kroner større trods ekstraordinære omkostninger i forbindelse med udskiftning i direktionen, ny cheftræner og et par personalesager. 

Randers FC havde en omsætning op lidt over 82 millioner kroner, mens egenkapitalen nu udgør 52 millioner kroner.

04:49

Mød den 80-årige Randers FC-holdleder Peer Kam, der med højt humør pumper bolde og koordinerer spilledragter med modstanderne.

Luk video