Randers FC-midt: Jeg vil steppe mere op

Joel Allansson er godt tilfreds med sit efterår, men hans spil skulle gerne blive endnu bedre, fastslår han

03:08

I sin første halvanden sæson i klubben blev det kun til 17 Superliga-kampe for Randers FC, men i efteråret bed Joel Allansson sig fast som en vigtig brik på Ólafur Kristjánssons midtbane.

Kun en skade betød, at han missede fire runder. Og set over hele efteråret er Allansson godt tilfreds.

- Jeg synes, mit efterår var godt. Jeg spillede meget og jeg synes, jeg var stabil i mine præstationer, siger han.

Læs også VIDEO: Randers FC-spillerne kom på græs i Tyrkiet

De fleste af Joel Allanssons optrædender har været med Nicolai Poulsen ved sin side på den centrale Randers-midt. Og svenskeren har nydt det samarbejde.

- Jeg synes, vi har været gode til at holde bolden i gang. Vi har været aggressive, og frem for alt, så er vi meget stærke i defensiven. Det er ikke ofte, de andre scorer, når vi står samlet.

Men selvom Joel Allansson i efteråret var fast mand i startopstillingen, så er der flere områder han gerne vil forbedre.

Læs også Perlemål sikrede Randers FC-sejr mod tjekkisk testmodstander

- Jeg vil gerne steppe et stykke mere op. Måske komme lidt mere ind i boksen og skaffe lidt flere point, siger den 24-årige midtbanespiller, der blot er noteret for et enkelt mål for Randers.

- Mit spil må gerne blive en smule mere aggresivt, jeg vil vinde nogle flere bolde og komme lidt højere op på banen, siger Joel Allansson og fortæller, at han især vil forsøge at komme mere ind i rummet mellem modstanderens forsvar og midtbane.

Joel Allansson skiftede til Randers FC i januar 2015. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2018.

I videoen øverst i artiklen kan du høre hele interviewet med Joel Allansson.