Randers FC-formand forlader klubben efter otte år

Svend Lynge Jørgensen siger farvel efter at have været bestyrelsesformand i Randers FC A/S siden 2008

Randers FC skal have ny formand for bestyrelsen. Den nuværende formand, Svend Lynge Jørgensen, har meddelt, at han ønsker at fratræde på generalforsamlingen i Randers FC A/S den 13. oktober. 

- Jeg har været med helt fra begyndelsen i 2002, hvor Randers FC i sin nuværende form blev etableret - siden 2008 som formand for bestyrelsen. Jeg informerede sidst i 2015 bestyrelsen om, at jeg ønskede at fratræde på et for Randers FC gunstigt tidspunkt, og når en kvalificeret afløser var klar, siger Svend Lynge Jørgensen i en pressemeddelelse.

Læs også Amini glad for sin start i AGF: Kommer mere med fremad

Svend Lynge Jørgensens afløser bliver også indstillet på samme generalforsamling. Afløseren bliver bestyrelsesmedlem Per Hastrup.

- Jeg blev valgt ind i bestyrelsen i 2008, og i tiden frem til i dag har jeg sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer været med til at videreudvikle fodboldselskabet bag Randers FC. Det har været en spændende rejse, som jeg som kandidat til formandsposten er klar til at fortsætte sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer. Sammen med hele Randers FC’s organisation, de mange trofaste sponsorer og de mange frivillige hjælpere har vi skabt et veldrevet fodboldselskab, som vi godt kan tillade os at være stolte af. Der er skabt en kultur, hvor man sætter tæring efter næring, men samtidig formår at spille med, hvor det er sjovt, siger Per Hastrup. 

Læs også Randers-træner smiler og surmuler efter 2-2 i Brøndby

Svend Lynge Jørgensen har siddet som bestyrelsesformand i Randers FC A/S siden 2008.