Randers-anfører forlænger ikke sin kontrakt

Mads Fenger stopper i Randers senest til sommer. Det bekræfter sportschef Ole Nielsen

Det kronjyske superligamandskab fra Randers FC mister en af sine kulturbærere og holdets anfører. Mads Fenger har nemlig besluttet ikke at forlænge sin kontrakt, der udløber til sommer. I stedet vil han jagte en karriere i udlandet.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Han er kamprekordholder, vores anfører og har været en dygtig spiller gennem flere år. Men Mads har et ønske om at prøve sig selv af i udlandet, og det har vi kendt til i længere tid, siger sportschef hos Randers FC, Ole Nielsen, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Randers FC henter ung midtbanespiller

Eftersom forsvarsspilleren med stor sandsynlighed først forlader klubben til sommer, når kontrakten udløber, må Randers FC slippe ham gratis.

- Der har ikke været bud i dette vindue, der har været attraktive nok for os og ham, så det er en del af gamet, siger Ole Nielsen.

03:36

VIDEO: I lørdags spillede Randers den sidste træningskamp, inden det på mandag går løs i Superligaen igen mod OB. Hør her hvad cheftræner Olafur Kristjansson sagde efter den sidste test. 

Luk video

Hvis det alligevel skal lykkes at få penge ud af Mads Fenger, skal han sælges nu til nogle af de lande, hvor transfervinduet stadig er åbent – eksempelvis til Sverige, hvor flere medier melder om interesse for spilleren i Hammarby.

- Det må være Mads Fenger eller hans agent, der skal udtale sig om det rygte. Jeg kan sige, at der lige nu ikke er forhandlinger med nogen om et skifte, lyder det fra sportschefen.

TV 2 | ØSTJYLLAND arbejder på en kommentar fra Mads Fenger.