Pourie sigter mod pokaltriumf og Europa League

Står det til Marvin Pourié, skal Randers FC sigte mod deltagelse i Europa League og en sejr i DBU Pokalen

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

Fredag kom Randers FC endelig tilbage på sporet i Alka Superligaen. Efter ti ligakampe uden sejr sørgede tyske Marvin Pourié med to mål for, at randrusianerne vandt 2-0 over AC Horsens.

Med sejren fører Randers komfortabelt i pulje 1 i Alka Superligaens nedrykningsspil, og holdet er stadig med i DBU Pokalen.

Læs også Endelig: Randers FC vinder en fodboldkamp

Med udsigten til næsten at være sikret endnu en sæson i Superligaen er der ifølge den tyske matchvinder nye mål, som han og klubben kan jagte i resten af sæsonen.

- Vi skal gå efter at vinde pokalen i Parken mod FC København i en kamp, hvor jeg scorer to mål.

- Ellers skal vi komme med i Europa League via ligaen, siger Pourié med henvisning til, at syvendepladsen i ligaen kan give europæisk deltagelse.

- Det er realistisk, for alle i klubben og alle på holdet arbejder utrolig hårdt for, at vi kan nå vores mål. Og de mål har vi fuld koncentration om, tilføjer den tyske angriber.

Syv point foran Horsens

Randers er syv point foran fredagens modstander, AC Horsens, med fire runder tilbage af gruppespillet.

Modsat Pourié vil cheftræner Olafur Kristjansson ikke mane nedrykningsspøgelset helt i jorden endnu.

Randers-træneren coachede ihærdigt sine tropper fra sidelinjen i fredagens kamp.  Foto: Bo Amstrup - Scanpix

- Selvfølgelig var det vigtigt, at vi fik skabt luft ned til tredjepladsen i puljen. Vi kom et skridt i den rigtige retning i aften. Men lad os nu tage en kamp ad gangen, lyder det fra den islandske træner.

I næste runde af kvalifikationsspillet møder Randers OB på udebane, men inden da skal holdet aktion i kvartfinalen i DBU Pokalen torsdag hjemme mod Brøndby.