Pourié og Kauko efter klammeri: Det sker i de bedste familer

Til torsdagens Randers FC-træning røg Joni Kauko og Marvin Pourié i totterne på hinanden. Det så voldsomt ud, men den slags sker, lyder det fra de to

02:07

Dagens træningspas i den tyrkiske by Belek blev sluttet af med en øvelse, hvor der blev spillet til to mål på en halv bane. Men i øvelsens allersidste angreb kom Joni Kauko og Marvin Pourié op at skændes. Skænderiet fortsatte hele vejen ud af banen, hvor de to højlydt råbte diverse ukvemsord efter hinanden.

Da de kommer ud på sidelinjen koger det over for de to Randers-spillere. Joni Kauko går over mod sin tyske holdkammerat, og de to begynder at skubbe hinanden. Til sidst må der flere holdkammerater til at skille dem ad.

Det så voldsomt ud, men i en professionel fodboldklub er det hvad der sker, når vindermentaliteter støder sammen.

Sådan lyder det fra de to kombettanter, som vi fangede - side om side og i godt humør - tilbage på hotellet.

- Det var følelser, lidt for mange denne her gang. Men det er hvad der sker i fodbold, når man gør sit bedste og gerne vil vinde, fortæller Joni Kauko.

- Det sker i de bedste familier. Det viser, at vi har viljen og energien til at få det maksimale ud af os, siger Marvin Pourié.

- Det sker en gang imellem. Det kan være på grund af et dårligt løb eller dårligt forsvarsspil. Vi kom op og skændes, men vi er gode igen. Vi er ikke typerne, der bare vender ryggen til og ikke snakker med hinanden igen. Vi er holdkammerater, og det er hvad der sker, fortsætter tyskeren.

Selve klammeriet blev fanget af Randers FC's egen TV-kanal, der efterfølgende valgte at lægge ud på sin Facebook-side.