Poulsen efter gensyn med Amini: Gav den måske lidt ekstra

Nicolai Poulsen blev i juli sendt til tælling af Mustafa Amini, hvilket kostede en OL-deltagelse. I dag mødtes de igen på Ceres Park

02:37

Der er spillet fire et halvt minut af kampen mellem AGF og Randers FC. Datoen er d. 31. juli, det er tredje runde af årets Superliga, og AGF-målmand Aleksandar Jovanovic sender et målspark op ad banen. 

Efter et par hovedstød ryger bolden hen mod Nicolai Poulsen, der træder frem for at heade til den. Fra hans blinde vinkel gør AGF's Mustafa Amini det samme og australieren rammer Randers-motoren på siden af hovedet, og Nicolai Poulsen sendes til tælling. 

Sammenstødet kostede Nicolai Poulsen en hjernerystelse og en brækket kæbe, en pause på halvanden måned og så kostede det ikke mindst en tur til OL i Rio de Janeiro, som han dagen forinden var blevet udtaget til.

Læs også Poulsen stadig bitter på Amini: Vil ikke snakke med ham

Episoden trak de følgende dage masser af overskrifter, idet Mustafa Amini - Poulsens tidligere holdkammerat i Randers FC - ikke sagde undskyld for situationen. 

Gensyn i Aarhus

I dag stod mødtes de to så for første gang overfor hinanden igen, da AGF's reserver tog imod Randers FC's ditto på Ceres Park i Aarhus.

- Det er klart, at det ikke er de gode minder jeg har fra sidst, jeg var her. Men jeg synes egentlig ikke, der er forskel på, om det er Amini, jeg spiller overfor, eller om det er anden, lød det efterfølgende fra Nicolai Poulsen, der umiddelbart ikke tænkte for meget over episoden i slutningen af juli.

Læs også Poulsen på banen efter brækket kindben: Det er en forløsning

- Jeg har glemt situationen, det hjælper ikke at kigge tilbage på det, der er sket. Så kommer man ikke videre. 

Poulsen og Amini indtog begge centrale pladser på midtbanen i dagens reserveholdskamp, og der kom da også nogle gode dueller imellem de to.

- Vi fik begge to lavet nogle frispark mod hinanden, og det gjorde vi også sidst, vi mødtes, siger Nicolai Poulsen.

Læs også Peer vasker 200 kg RFC-tøj: Kender ikke sin egen maskine

Sidder lidt i baghovedet

Randers-styrmanden indrømmer dog, at når de var i direkte duel mod hinanden, så ville han meget gerne trække sig sejrrigt ud.

- Det kan måske godt sidde lidt i baghovedet, at hvis der er 50/50-bold, så vil man rigtig gerne vinde den, hvis det er overfor ham. Så kan det godt være, man giver den lidt ekstra, men ellers er der ikke så meget i det. Det er duelspil, ligesom i alle andre fodboldkampe, lyder det fra Nicolai Poulsen, der også kunne fortælle, at han ikke vekslede nogen ord med Amini under kampen.

- Det var fint nok, jeg snakker ikke med alle modstandere inde på banen, siger han.

Underholdende reserveholdskamp

Kampen mellem AGF's og Randers FC's reserver endte i øvrigt 3-3 efter en Randers FC-føring på 2-0 ved pausen.

Viktor Lundberg blev noteret for et hattrick, blandt andet ved et fantastisk langskud med venstrebenet. Målscorerne for AGF var den tidligere Randers-dreng Kasper Junker, Michael Zacho og Danny Olsen.

AGF Reserver - Randers FC Reserver 3-3 (0-2)

0-1 Viktor Lundberg (39')
0-2 Viktor Lundberg (41')
1-2 Kasper Junker (55')
2-2 Michael Zacho(65')
3-2 Danny Olsen (75')
3-3 Viktor Lundberg (78')

I videoen øverst på siden kan du se hele interviewet med Nicolai Poulsen, der også fortæller om samspillet med de unge Randers-talenter i dagens reserveholdskamp.