Olafur: En stamspiller var også røget på tribunen

Randers FC-træner Olafur Kristjansson havde sendt Marko Mitrovic på tribunen uanset, om han skulle have startet eller ej

02:27

Superligaklubben Randers FC havde parkeret angriberen Marko Mitrovic helt oppe på tribunen i søndagens 0-4-nederlag mod Sønderjyske.

Det skyldtes, at Mitrovic kom et kvarter for sent til træning umiddelbart inden kampen.

Den beslutning blev diskuteret i ugens udgave af Fodbold med Horup. 

Læs også AGF's svensk- og serbisktalende målmandstræner fra Skotland

- Jeg ville gøre det samme, hvis der havde været en række fortilfælde. Hvis ikke, havde jeg nok nøjedes med en advarsel, lød det fra Glen Riddersholm. 

Men Olafur Kristjansson står fast på, at det var den rigtige beslutning at sende Mitrovic på tribunen.

- Alle kan komme for sent, men de fleste har en telefon, og så ringer man og fortæller, at man kommer for sent. Jeg kan ikke stå på taktikmødet, hvor en spiller udebliver, og så give en advarsel på den måde, siger Olafur Kristjansson.

Han fortæller, at Marko Mitrovic da også har taget straffen til efterretning. Og så ville han i øvrigt også have taget beslutningen, selv hvis Marko Mitrovic skulle have startet inde. 

Læs også Frank Hansen takker af i Silkeborg IF

- Der blev stillet spørgsmål om, om jeg havde gjort det samme med en spiller, der skulle starte inde. Der har vi et fortilfælde. Jeg er sgu ligeglad, for hvis det er den eneste ting, man skal tænke på den dag, at man skal møde til kampen, så forventer jeg, at man møder til tiden, og hvis du ikke kan nå det, må du gerne ringe og fortælle, hvorfor du kommer for sent, siger Olafur Kristjansson.

Se hele diskussionen i videoen øverst i artiklen.

Se hele ugens udgave af Fodbold med Horup her.