Niels Lodbergs fremtid i Horsens er uvis

Hidtil har AC Horsens og assistenttræner Niels Lodberg ikke kunnet blive enige om kontraktforlængelse. Afklaring er på trapperne

07:44

I sommer kunne AC Horsens og assistenttræner Niels Lodberg ikke blive enige om at forlænge kontrakten, der udløber til sommer.

- Jeg er blevet tilbudt en aftale. Den har jeg sagt nej til. Jeg har tilbudt dem noget andet, og det har de sagt nej til, siger Niels Lodberg til TV 2 I ØSTJYLLAND om sommerens dialog.

Han lægger ikke skjul på, at han gerne bliver i klubben, hvis parterne kan blive enige. 

Han fortæller, at der kommer en afklaring inden jul. I første omgang handler det om at få afsluttet efterårssæsonen på ordentlig vis.

Han ønsker ikke at gå ind i, hvad der skiller parterne.

- Det vil jeg gerne holde mellem AC Horsens og mig selv. Det har jeg ingen intention om at skulle ud og ytre mig om. Man kan bare kort og godt konstatere, at vi i hvert fald ikke er enige, siger han. 

Læs også Kim Aabech er glad i Horsens og vil blive kontrakten ud

Niels Lodberg har ikke tilbud fra andre klubber liggende hjemme på spisebordet. 

- Jeg har ikke noget andet på hånden og prøver heller ikke at spille noget ud mod hinanden eller noget som helst, siger han.

Bo Henriksen, AC Horsens cheftræner, håber at se en underskrift fra Niels Lodberg på en kontraktforlængelse.

- Niels er sindssyg vigtig. Han er en vanvittig dygtig sparring for mig hver evig eneste dag. Han er et klenodie, et nulevende klenodie i Horsens. Den kultur, han har været med til at bygge op som spiller, er stadig det, vi prøver at implementere og bevare, siger Bo Henriksen til TV 2 I ØSTJYLLAND.

Øverst i artiklen kan du se hele interviewet med Niels Lodberg.

Nedenfor fortæller Bo Henriksen, hvor meget Niels Lodberg betyder for AC Horsens.

05:05 Luk video