Nicklas Helenius forlader Silkeborg til sommer

Nicklas Helenius skifter til sommer til Superliga-konkurrenterne fra OB

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Angriberen Nicklas Helenius bliver ikke i Silkeborg IF, når hans kontrakt udløber til sommer. Han skifter i stedet til Superliga-konkurrenterne fra OB til sommer. Det bekræfter den fynske klub på sin hjemmeside.

Nicklas Helenius er i øjeblikket udlejet til Silkeborg IF fra Aalborg, hvor han er på kontrakt indtil sommeren 2017.

Silkeborgs manager Peter Sørensen har tidligere udtalt, at klubben ønskede at tilknytte Nicklas Helenius på fast kontrakt, når hans aftale med AaB udløb. 

Læs også Disse spillere har kontraktudløb til sommer

Men det er altså ikke lykkedes for den østjyske superligaklub, som dermed må vinke farvel til en af deres helt store profiler.

I Odense er de glade for at kunne tilknytte den 25-årige angriber frem til sommeren 2020.

- Det bliver en spændende udfordring for mig, for OB er en stor klub med et stort potentiale i holdet. Truppen bliver hele tiden forstærket, og samtidig er der mange gode unge spillere i klubben, så jeg glæder mig til at være med til at forløse det store potentiale, siger Nicklas Helenius til OB’s hjemmeside. 

Læs også Silkeborg IF tilbage efter en tiltrængt ferie

Silkeborg IF kan dog glæde sig over, at de har angriberen, der har scoret seks mål for klubben i denne Superliga-sæson, indtil sommer. Og Helenius slå fast, at han vil gøre, hvad han kan for Silkeborg i resten af sæsonen.

- Jeg vil gøre alt for at hjælpe Silkeborg til et godt slutresultat i Alka Superliga i denne sæson, for jeg er meget taknemmelig for alt, hvad de har gjort for mig, og den måde de har givet mig mulighed for at hæve mit niveau, siger Nicklas Helenius.

Nicklas Helenius har udover Silkeborg repræsenteret klubberne AaB, Aston Villa og tyske Paderborn