Mads Fenger efter comeback: Vi blev ved med at tro på det

Lørdag vandt Randers FC 2-1 over FC Nordsjælland efter at have været nede med 0-1

01:35

Randers FC hentede lørdag sin anden sejr i træk i Superligaen, da FC Nordsjælland blev sendt retur over Storebælt med et nederlag på 2-1.

Men det kronjyske hjemmehold fik ikke den bedste start på kampen. Gæsterne kom foran efter bare fem minutters spil, da Ernest Asante modtog bolden i højresiden og fandt en fremadstormende Marcus Ingvartsen, som bragte FC Nordsjælland foran.

Mads Fenger betegner derfor kampens begyndelse som elendig.

Læs også Ishak og Hendriksson sparker Randers FC op på 3. pladsen

- Det var ikke sådan, vi havde planlagt det. Vi var godt klar over, at de har nogle hurtige kanter, og vi lagde ikke nok pres på boldholderen, og derfor fik de plads til at slå den ned bag os, og det var selvfølgelig dumt, når vi ved, at det var det, de gerne ville, siger Mads Fenger.

Forsvarsspilleren og resten af Randers-mandskabet spillede sig op, og efter mål Mikael Ishak og Brandur Hendriksson blev sejren kørt hjem.

Læs også Randers FC-træner glad for stærkt besat angreb

- Vi blev ved med at tro på det. Vi vidste, at vi nok skulle få skabt nok chancer. Vi skulle sørge for at holde pres på boldholderen, når der ikke var det, skulle vi falde lidt. Men vi havde troen på det i dag, og vi gjorde det også, siger Mads Fenger.

Nu venter der Randers FC en pause i kampkalenderen på grund af landskampe. Derfor skal kronjyderne først i kamp igen den 20. november, hvor Viborg venter i domkirkebyen.

- Jeg ville hellere have undgået pausen. I og med vi har to sejre i streg, vil man gerne fortsætte, men jeg er ikke i tvivl om, at vi nok skal komme ud ligeså ærgerrige på den anden side, som vi har været de to seneste kampe, siger Mads Fenger.

Sejren sender Randers FC op på tredjepladsen i Superligaen.

Kampfakta

Randers FC-FC Nordsjælland 2-1 (1-1).

0-1 Marcus Ingvartsen (5. minut). 1-1 Mikael Ishak (30. minut). 2-1 Brandur Hendriksson (83. minut).

Tilskuere: 3.451.