Lykkelig Pourié roser holdindsatsen efter godt indhop

Mikael Ishak og Marvin Pourié bag Randers FC-sejr over OB

02:57

Som noget nyt annoncerede stadionspeakeren på Bionutria Park Randers ikke kun hjemmeholdets målscorer, men to gange blev manden med den næstsidste fod på bolden også råbt op.

Og det drejer sig naturligvis om Randers' Marvin Pourié, der med et godt indhop og to forrygende assists var det store samtaleemne efter Randers FCs 3-0 sejr over OB, der i skrivende stund sender randrusianerne op på en andenplads i Superligaen.

Læs også Kyniske Randers vandt sikkert over OB

Mayron George fik sin første start for Randers FC, og angriberen kvitterede for tilliden med at heade hjemmeholdet i front efter blot ni minutters spil.

Efter en lille time blev han udskiftet til fordel for tyske Marvin Pourié, som siden i samarbejde med Mikael Ishak stjal showet på et råkoldt stadion i Randers.

Marvin Pourié blev kåret til kampens spiller af hjemmeholdets fans, men det betyder ikke så meget for angriberen, der i stedet fremhæver holdets præstation.

- Det var godt. Ikke fordi, at jeg blev kampens spiller, for det var en holdindsats i dag. Vi havde brug for tre point for at komme tilbage på sporet, og det er det vigtige, siger Marvin Pourié til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Randers FC-OB 3-0 (1-0)

1-0 Mayron George (9. minut)
2-0 Mikael Ishak (62. minut)
3-0 Mikael Ishak (89. minut)
Tilskuere: 3.351

To gange i anden halvleg drev han fuldstændig gæk med OB-defensiven og spillede uselvisk Mikael Ishak helt fri, og den svenske angrebsmakker sendte begge gange køligt bolden i nettet bag OB-keeperen.

- Han (Mikael Ishak, red.) er en god afslutter, og vi ser det hver dag til træning. Han er kun 23 år, og han kan gøre sig gældende alle steder, lyder de rosende ord fra Marvin Pourié om kollegaen helt i front.

Næste opgave for Randers FC i Superligaen er den 23. oktober, hvor det gælder østjysk lokalopgør mod AC Hosens. Den kamp spilles på Casa Arena i Horsens klokken 13.00.

Du kan se interviewet med Marvin Pourié øverst i artiklen, og herunder kan du høre Randers-træner Olafur Kristjánssons reaktion på kampen.

02:23

 Olafur Kristjánsson: Marvin Pourié er en moden spiller

Luk video