Kyniske Randers vandt sikkert over OB

Randers FC vandt her til eftermiddag 3-0 på to mål af Mikael Ishak og et af Mayron George

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 4

Det kunne være blevet spændende, men til det var Randers FCs angribere alt for skarpe og kyniske i dagens hjemmekamp mod fynske OB. Begge hold havde deres chancer, men det var Randers, som fik omsat nogle af dem til mål. 3-0 vandt Randers FC.

Hjemmeholdet kom bedst fra start, og allerede efter ni minutter stod den 1-0 til Randers. Højrekanten Kasper Fisker smækkede et knivskarpt indlæg ind i panden på Mayron George, der til dagens kamp var foretrukket i angrebet sammen med Mikael Ishak, og han svigtede ikke. Sikker scoring og så lurede en storsejr.

Men OB kom bedre med, og spillet bølgede frem og tilbage. Der var chancer i begge ender. Mayron George kunne i flere omgange have udbygget sin måltotal, og også udeholdets angribere havde deres chancer. Men enten stod keeperne i vejen, eller også blev der sparket eller headet forbi. 1-0 var derfor pausestillingen.

Olafur Kristjansson var ikke tilfreds med alle aktioner i dagens kamp, men især Marvin Pourié fik store roser fra sidelinjen.   Foto: Henning Bagger - Scanpix

Tendensen med chancer i begge ender fortsatte i begyndelsen af 2. halvleg, og der var langt op til en hektisk og spændende afsluttende fase. Men så satte Randers FC Marvin Pourié på banen med omkring en halv time igen.

Tyskeren var sulten for at bevise sit værd, og han var med til mere eller mindre at afgøre opgøret til kronjydernes fordel.

Efter blot fire minutter på banen tog Pourié en høj bold til sig, holdt to modstandere væk, afdriblede en tredje og spillede Ishak helt fri, som udplacerede OB-målmanden. 2-0 til Randers.

Læs også Johnny Thomsen forlænger i Randers FC

OB forsøgte at kæmpe sig tilbage, men skarpheden manglede stadig, og så slog Pourié til igen i de døende minutter.

Med stort set samme opskrift som ved 2-0 målet spillede han atter Ishak alene igennem, og så scorede svenskeren via overliggeren til 3-0, der blev kampens resultat.

De tre point rykker Randers FC op på en øjeblikkelig andenplads i Superligaen, men tre hold har senere i runden mulighed for at fravriste de lyseblå pladsen.