Johnny Thomsen forlænger i Randers FC

Den rutinerede back Johnny Thomsen tager en tørn mere i Randers FC

Randers FC har forlænget kontrakten med Johnny Thomsen, så han nu er at finde i klubben mindst et år endnu. 

- Der var ikke så meget at tænke over. Jeg har haft det, og har det stadig, fantastisk i klubben. Vi har et godt sammenhold i truppen, hvor jeg som en af de ældre i truppen også har fået en masse ansvar. Og det er noget, der passer mig rigtig godt, siger Johnny Thomsen i en pressemeddelelse. 

Læs også Randers FC degraderer Masango

Johnny Thomsen har spillet 146 kampe for Randers, og han har båret anførerbindet på det seneste, mens den normale anfører Mads Fenger har været udenfor. Trods sine 34 år mener han ikke, at han får problemer med fysikken. 

- Jeg føler mig stadig frisk og sulten efter mere. Kroppen er blevet ældre, men jeg passer godt på den og klarer mig stadig godt i de fysiske tests, så hvem ved om det bliver til flere år. Lige nu tager jeg dog et år ad gangen, men lysten er der i hvert fald stadig til at gøre det godt for Randers FC, siger Johnny Thomsen. 

Læs også Randers FC-formand forlader klubben efter otte år

Sportschef Ole Nielsen siger om forlængelsen:

- Det var utroligt vigtigt at få forlænget med Johnny Thomsen. Han er blevet en kulturbærer i klubben og er med sit rolige væsen vigtig på banen, men i den grad også i omklædningsrummet. Han er en spiller, man ved altid giver 100 procent og er utrolig driftssikker.