Horsens-træner: Vi fortjente jackpot mod OB

Bo Henriksen mener, at hans hold fortjente sejren, da østjyderne fredag tabte 1-2 mod OB

Foto: Claus Fisker - Scanpix

Foto: Claus Fisker - Scanpix

Foto: Claus Fisker - Scanpix

1 af 3

Horsens tabte fredag aften 1-2 til OB i Odense efter et mål i overtiden. Med sejren sikrede OB sig endnu en sæson i Alka Superligaen, mens Horsens nu skal ud og spille afgørende kampe om nedrykning.

Horsens-træner Bo Henriksen er skuffet efter nederlaget, for han mener, at Horsens var det bedste hold på banen og burde blive belønnet for at jagte en sejr.

- Vi spillede klart bedre end OB. Det skal vi tage med os videre. På trods af nederlaget, skal vi fortsætte vores gode spil. I de næste kampe skal vi vise, at vi hører til i Superligaen, siger Bo Henriksen. 

OB kom foran ved Mathias Greve efter 23 minutters spil. Elfar Freyr Helgason udlignede for Horsens to minutter inde i første halvlegs overtid.

Det lignede længe en uafgjort, men OB fangede Horsens i et angreb, og Jens Jakob Thomasen scorede det afgørende mål i det 93. minut.

Rigtigt at gå efter jackpot

Bo Henriksen var utilfreds med den sene afgørelse, men mener, at Horsens gjorde det rigtige ved at gå efter jackpotten i form af tre point. 

Læs også Sen nedtur: AC Horsens skal spille grimme nedrykningskampe

- Vi satsede til sidst, da vi ikke ville være afhængige af de andre kampe i puljen. Vi skulle satse i anden halvleg for at score, men det blev ikke sådan.

Nu handler det om at klare presset og vise mod.

Bo Henriksen, cheftræner

- Vi vil selv afgøre kampene i stedet for at rende rundt og bede. At bede er noget, som man gør i kirken. Vi gav alt, hvad vi havde, men de fik et mål til sidst, og det kan vi ikke gøre så meget ved, siger han.

Horsens skal nu ud og spille om at undgå nedrykning. Bo Henriksen glæder sig på trods af nederlaget til de afgørende kampe. 

  Foto: Claus Fisker - Scanpix

- Nu handler det om at klare presset og vise mod. Hvis vi gør det samme fremover som i kampen her, kan vi sagtens spille lige op med alle, siger træneren.

Horsens' sidste kamp i nedrykningspillet pulje 1 er hjemme mod Randers 8. maj. Derefter skal sydøstjyderne spille de afgørende nedrykningskampe.