Horsens-træner: Tre nederlag i 13 kampe er acceptabelt

Bo Henriksen og AC Horsens fik 1-1 mod AGF fredag aften, hvilket beskriver en god start på sæsonen

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

AGF og AC Horsens fik et point hver i fredagens sene opgør i Alka Superligaen. Gæsterne kom i front kort inden pausen, men AGF udlignede til 1-1 i anden halvleg.

På trods af stort pres fra hjemmeholdets side stod Horsens imod, hvilket i sidste ende gav et point.

Selv om oprykkerne fra AC Horsens ikke har de store ambitioner til denne sæson, har de alligevel skaffet mange gode resultater, hvilket glæder cheftræner, Bo Henriksen. 

Læs også AGF og AC Horsens deler i intenst lokalopgør

- Det er vel ok kun at tabe tre kampe ud af 13 som oprykker. Vi vil selvfølgelig gerne have nogle flere point, men når det så er sagt, så er vi stolte af vores præstationer, siger Henriksen efter kampen.

- Vi går efter at få alle de point, vi kan. Vi skal bare sørge for ikke at blive nummer 11, 12, 13 eller 14, og så er vi egentlig godt tilfredse. Hvis vi gør det, har vi fået en succes ud over det sædvanlige, siger han.

AC Horsens scorede igen på en dødbold, hvilket de er blevet specialister i. Det var også tydeligt at se, at AGF frygtede disse situationer.

- Det så helt morsomt ud, da vi fik dødbolde. Der rendte de rundt og var lidt smånervøse. Vi er vanvittige på dødbolde, da vi tror på det. Spillerne er dygtige til det, og vi skaber chance på chance, siger træneren. 

Læs også AGF-træner efter uafgjort: Top-seks ser svær ud

Horsens-angriber Kjartan Finnbogason bekræfter da også, at det er på dødboldene, hvor de har deres store force.

- Det er lidt mærkeligt at sige, at man er skuffet over at have taget point i Aarhus. Men vi er så stærke på dødbolde, hvor vi burde udnytte hver en chance. Vi tror på hvert indlæg, og det gør forskellen, siger angriberen

 Horsens skal aktion igen næste søndag, hvor Randers FC besøger Casa Arena. 

03:13

Horsens-træner Bo Henriksen mente inden lokalopgøret, at presset lå på AGF.

Luk video