Horsens-træner: Det bliver sindssygt tæt mod Vendsyssel

Vendsyssel er et erfarent og stærkt mandskab, og holdet skal stresses, kræver Horsens-træner Bo Henriksen

AC Horsens og Vendsyssel FF tørner onsdag aften sammen i den første af to kampe om en plads i Superligaen.

I søndags lykkedes det Horsens at vinde samlet over Esbjerg, som dermed blev sendt ned i den næstbedste danske fodboldrække.

Horsens-træner Bo Henriksen forventer en jævnbyrdig affære på hjemmebane og ser ingen grund til at undervurdere Vendsyssel, som blev nummer to i 1. division.

- Det bliver sindssygt tæt mod Vendsyssel, og det vil på mange parametre komme til at ligne den kamp, vi lige har spillet mod Esbjerg, siger Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

- Vi skal bygge videre på de præstationer, der har ført til tre hjemmesejre i træk, og vi skal komme ud med samme udtryk og aggressivitet i vores pres som mod Esbjerg, siger han. 

Bo Henriksen fremhæver målmanden Jesper Christiansen og forsvarsspilleren Chris Sørensen som to af Vendsyssels mest erfarne profiler.

- Vi skal møde et meget modent hold med tidligere landsholdsspillere som Jesper Christiansen og Chris Sørensen, og Vendsyssel har et godt miks af rutinerede og talentfulde spillere. Rent fysisk skal vi forsøge at matche Vendsyssel med power og energi, og vi skal stresse dem lige så meget, som vi stressede Esbjerg, lyder det fra Bo Henriksen. 

Den seneste sejr over Esbjerg kom i hus i Horsens foran 5429 tilskuere, der dannede en flot ramme om opgøret.

- Det var en fornøjelse at spille i den ramme og endda levere vores bedste præstation i sæsonen, siger Bo Henriksen og uddyber: 

- Det var første gang i denne sæson, at vi har haft sådan en kulisse, hvor opbakningen var massiv gennem hele kampen, og det gav et kæmpe boost til drengene. Der vil være perioder mod Vendsyssel, hvor vi ikke har momentum, men så har vi bare endnu mere brug for opbakningen, siger Bo Henriksen.

Kampen i Horsens begynder onsdag klokken 18.

IMG_7470

Lige nu: Forening demonstrerer med fakkeloptog, taler og musik i Aarhus

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Lige nu
20200924161915655_1000.jpg

liveblog COVID-19 LIVE: Danmark har laveste antal indlagte siden 11. november

Vaccine

Vaccineeksperiment forløb gnidningsfrit

Jakob Ellemann-Jensen

Ellemann vil åbne til maj efter vaccination af alle over 50 år

inger_kjaer_hoejbjerg_0

Vildskov vækker følelser: - Debatten har en hård og uforsonlig tone