Gravgaard i opråb: Publikum trænger til et spark i røven

Randers FC-direktør Michael Gravgaard vil have flere randrusianere ud og se fodbold

Foto: TV2OJ / Henning Bagger - Scanpix

Da Randers FC i weekenden slog OB med 3-0, foregik det med 3.351 tilskuere på lægterne, og det var klubbens syvende dårligste tilskuertal i en Superliga-hjemmekamp – nogensinde.

Det har fået Randers FC-direktør Michael Gravgaard op af stolen. Han er bestemt ikke tilfreds. 

Læs også Kyniske Randers vandt sikkert over OB

I et læserbrev til Randers Amtsavis lufter han sin utilfredshed og fortæller, at hjemmepublikummet er faldet med mere end 17 procent i denne sæson – det på trods af, at et sæsonkort står i 499 kroner – svarende til mindre end 30 kroner per hjemmekamp.

'Som direktør for Randers FC har jeg så umådeligt svært ved at acceptere ovenstående tendens og på klubbens vegne vil jeg meget gerne opfordre ALLE randrusianere, kronjyder, djurslændinge, himmerlandsbeboere, østjyder med mere – KOM NU FOR FA….– kom nu på stadion, kom og bliv en del af fællesskabet, kom og vær med til at være stolt over at holde med Randers FC, kom og vær med til at skabe identitet – vise hvem og hvad Randers FC er. KOM NU BARE og lad os sammen skabe en ny æra og en fodboldkultur i Randers. 3.351 tilskuere…..jeg kan ikke acceptere det, uanset hvad du tænker lige nu', skriver Michael Gravgaard i avisen.

Han opfordrer fans til at fortælle, hvad der skal til for at få dem på stadion. Og så slutter han i øvrigt med at takke de 3.351 tilskuere, der trods alt dukkede op for at se kampen mod OB. 

Læs også Randers FC: Vi forventer at spillerne bor i Randers

Michael Gravgaard ved også godt, at det er en hvepserede at træde ind i, når man ønsker flere tilskuere på stadion.

'Det er med nogen overvejelse, at dette læserbrev er skrevet. Risikoen for at blive kaldt tudefjæs (eller værre) er nemlig bestemt til stede – men jeg tager chancen. for jeg mener i al beskedenhed, at fodboldpublikummet på vores egn i den grad trænger til et spark i r….', skriver han. 

02:57

Med to assists og et fremragende indhop blev Marvin Pourié dagens mand i skysovs i 3-0-sejren over OB. Se et interview med den tyske angriber her.

Luk video