Glen Riddersholm: Vi gjorde mange ting rigtigt

AGF's cheftræner er ærgerlig efter dagens nederlag til AaB

01:20

AGF måtte gå fra banen uden point i forårspremieren mod rivalerne fra Aalborg. Kampen på Ceres Park endte med cifrene 2-1. Et resultat, der i den grad ærgrer AGF’s cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi er mega ærgerlige. Jeg synes, at vi gør så mange ting rigtigt, at vi måske godt kunne stået her og være skuffet over at få et point, men når man så står med nul, gør det jo ærgrelsen ekstra stor, siger Glen Riddersholm.

AGF ligger med rundens resultater stadig i den tunge ende af Superligaen. Med 23 point efter 22 kampe ligger Glen Riddersholms mandskab på en 11. plads. 

Læs også AGF taber første kamp i foråret

 Cheftræneren erkender da også, at det begynder at se svært ud for holdet

- Vi er nødt til at kigge på en kamp af gangen. Det er klart, at med tre point i dag, så havde det åbnet sig op. Nu ser vejen svær ud, men vi er nødt til at fokusere på en kamp af gangen og gøre mange af de ting rigtigt, som vi også gør i dag, til den næste kamp, og så må vi lære af de individuelle fejl, vi laver, som til stadighed gør, at vi ikke får nok point ud af de ellers gode anstrengelser, som vi laver, siger Glen Riddersholm.

00:50 Luk video

Top seks er skæringspunktet for medaljeslutspillet i Superligaen, og AGF er med fire spillerunder tilbage af grundspillet syv point efter Sønderjyske, der i øjeblikket ligger på sjettepladsen. Glen Riddersholm vil dog ikke på nuværende tidspunkt opgive drømmen om top seks.

- De er svære, men i sådan en tæt liga som den her, der kan man ikke udelukke noget. Lige nu ser det meget svært ud, men som jeg siger, vi har gang i så mange ting, som vi skal holde fokus på, og den næste kamp er vigtig. Det er tre point, og så må vi gøre regnskabet op, når vi har spillet 26 runder, siger han.