Glen Riddersholm: Drømme og visioner skal på hylden

AGF-træner Glen Riddersholm vil bruge de næste par kampe til at skabe stabilitet og tryghed på holdet

01:42

Glen Riddersholm har stået i spidsen for AGF siden januar 2016.

- Mange af de visioner, drømme, ideer og tanker jeg og den øvrige stab gør os omkring, hvordan vi skal udvikle tingene, der er vi lige nødt til at lave et stop.

Cheftræneren i AGF, Glen Riddersholm, har så småt indstillet sig på, at klubben skal ud i et par giftige kvalifikationskampe, hvor klubbens status som Superliga-klub står på spil.

 Hvis man har et skrøbeligt defensivt fundament og er bange for at indkassere mål hele tiden, så vil ballonen hurtigt gå ud af den gode offensiv, vi har haft.

Glen Riddersholm, cheftræner AGF

Efter AGFs nederlag til AaB mandag er der nu hele syv point op til en placering, hvor Superliga-pladsen til næste sæson er sikret i første forsøg, og det er usandsynligt, at AGF får indhentet det forspring, mener AGF-træneren. 

Der mangler tre kampe af kvalifikationsspillet, og Glen Riddersholm har en klar plan for, hvad de kampe skal bruges til.

- Vi skal have rebet tingene til, sådan at vi får et defensivt fundament. Vi kan se, at vi I de fleste kampe scorer mål og er et af de mest scorende hold. Så hvis vi får den balance til at gå op, så har vi rustet os til det sværdslag, der venter, siger Glen Riddersholm til TV2 ØSTJYLLAND.

00:59

Video: Hør hvad Glen Riddersholm tænker om AGF-direktør Jacob Nielsens udtalelser om spillernes offervilje.

Luk video

I forårets Superligakampe har AGF kun hentet fem point. I Pokalturneringen besejrede man AC Horsens, inden FC København blev endestationen i kvartfinalen.

Apropos pokalturneringen, så er der altså også stor sandsynlighed for knald-eller-fald kampe til AGF senere på foråret. Om udsigten til at skulle spille med kniven for struben, siger cheftræneren.

Læs også Peter S: Hvis jeg gør som I siger, er jeg 'dead man walking'

- Vi ved, at sådan nogle nedrykningsslag som venter efter de sidste gruppekampe i kvalifikationsspillet, der er det meget mere mentalt. Hvis man har et skrøbeligt defensivt fundament og er bange for at indkassere mål hele tiden, så vil ballonen hurtigt gå ud af den gode offensiv, vi har haft. Vi er nødt til at skabe noget stabilitet og tryghed på holdet, fortæller Glen Riddersholm. 

Næste kamp for AGF er mandag d. 24. april hjemme på Ceres Park mod AaB. 

08:51

Video: Se hele interviewet med Glen Riddersholm. 

Luk video