Færøsk Randers-spiller har revet korsbåndet over

I søndagens reserveligakamp mod Vejle kom Brandur Hendriksson slemt til skade

Randers FCs færøske landsholdsspiller Brandur Hendriksson måtte i søndagens reserveligakamp mod Vejle lade sig udskifte efter et solouheld. Nu viser det sig desværre at være meget alvorligt.

Undersøgelser har nemlig vist, at Brandur Hendriksson har revet sit korsbånd over, og er ude på ubestemt tid. En længere pause er uundgåelig.

- Det er virkelig ærgerligt. Både for Randers FC, men selvfølgelig allermest for Brandur. Han havde haft en rigtig god vinteropstart og bankede for alvor på til startopstillingen blandt andet med gode præstationer på den netop overståede træningslejr. Det er virkelig en træls nyhed, men vi håber, at han kan komme stærkt tilbage, siger sportschef i Randers FC, Ole Nielsen, i en pressemeddelelse.

Læs også Perlemål sikrede Randers FC-sejr mod tjekkisk testmodstander

Den færøske midtbanespiller har imponeret på holdets træningslejr i Tyrkiet med blandt andet et flot frisparksmål mod Bohemians Praha i den første af lejrens træningskamp, og mod Vejle scorede han også et flot mål, inden han måtte udgå.

Brandur Hendriksson kom til kronjyderne sidste sommer, men har endnu ikke for alvor slået sit navn fast i den lyseblå trøje. 

TV 2 | ØSTJYLLAND arbejder på en kommentar fra Brandur Hendriksson.