Duncan: Resultaterne har været uacceptable

AGF skal i aften forsøge at kæmpe sig tilbage, når de tager imod FC Midtjylland

03:36

AGF har ikke haft den bedste start på sæsonen. Efter ni kampe ligger holdet på en niende plads i Superligaen, og det er blevet til flere nederlag end sejre. Seneste optræden var et østjysk lokalopgør mod Silkeborg, som aarhuianerne tabte 1-0.

Alligevel mener holdets anfører, Morten ’Duncan’ Rasmussen, at AGF er bedre, end resultaterne har vist indtil videre.

Læs også AGF-direktør: Sportschefen skal forlænges før Glen

- Jo det er vi, Hvis vi kigger på resultaterne, så har det slet ikke været godt nok. Spillet i Silkeborg var heller ikke godt nok, men hvis man tager AaB-kampen, så spiller vi egentlig en rigtig god kamp, så har vi et blackout på et par minutter, og det er selvfølgelig uacceptabelt. Det skal vi også ændre på. Vi bliver nødt til at kigge på præstationerne i kampene, og det har nogle gange været godt nok, andre gange har det ikke. Resultaterne har været uacceptable, siger Morten ’Duncan’ Rasmussen.

I aften, onsdag, skal AGF møde FC Midtjylland på hjemmebanen i Aarhus, og her skal de forsøge at komme tilbage på sejrskurs. Nøglen til det er at spille sammen som et hold, mener Daniel A. Pedersen 

Læs også Riddersholm: Frustrerende anden halvleg

- Vi har et fint hold, når vi er et hold. Når vi begynder at bryde aftalerne og spille vores eget spil i stedet for at følge den gameplan, vi har lagt, så har vi de her udsving. Det skal vi vende os af med, siger Daniel A. Pedersen.  

AGF spiller mod FC Midtjylland klokken 20.00 på Ceres Park i Aarhus.

Øverst i artiklen kan du se interviews med en række AGF-spillere forud for aftenens kamp. 
Vi havde blandt andet AGF's direktør, Jacob Nielsen, som gæst i denne uges Fodbold med Horup. Du kan se ugens program HER.