- Den måde, Kjartan viser sin utilfredshed på, er en gave

AC Horsens cheftræner, Bo Henriksen, vil have ærlighed fra sine spillere

02:36

Kjartan Finnbogason var i sidste sæson AC Horsens topscorer, men det har været småt med spilletiden for angriberen, efter klubben er rykket op i landets bedste række.

Finnbogason har fortalt til TV 2 | ØSTJYLLAND, at han var utilfreds med sin situation i klubben. Cheftræner Bo Henriksen ser utilfredsheden som noget positivt. 

- Hvis han var glad, efter at være kommet ind og scoret tre mål i de sidste fire kampe, så havde jeg jo været spejlblank. Så ville han jo ikke have tro eller glæde eller en eller anden form for vilje og tro på, at han kunne lykkedes. Så længe han ikke render rundt og bliver personlig mod mig eller nogen af de andre spillere, så har jeg ikke noget problem med, at man er ærlig, siger Bo Henriksen.

Læs også Jokeren Finnbogason savner fast spilletid i Horsens

Kjartan Finnbogason har også udtalt, at han ikke er den eneste spiller i truppen, der er utilfreds med spilletiden i klubben.

- Jeg har forhåbentlig 19 fodboldspillere, som er sultne, og som vil ind og arbejde vanvittig hårdt for, at vi kan vinde fodboldkampe. Hvis de ikke er utilfredse, så ville det være mærkeligt, men det kommer an på, hvordan man så viser det, når man er utilfreds, og den måde han viser det på, det er jo en gave, siger Bo Henriksen. 

Du kan se hele denne uges udgave af af TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin Fodbold med Horup lige her