Bo Henriksen: Vi skal stadig tænke på ikke at rykke ud

AC Horsens har fået en forrygende start på sæsonen, men målsætningen er stadig konservativ

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

AC Horsens tog alle tre point på hjemmebanen CASA Arena i opgøret mod Esbjerg. Horsens havde før kampen ikke vundet i tre kampe, men med sejren ligger de gule fra Horsens på en syvendeplads i Superligaen.

- Det er ikke bare godkendt, det er vanvittigt. Det er jo en fuldstændig vanvittig præstation, og det skal drengene have at vide. Før sæsonen var vi jo det hold med langt det mindste budget, jeg har aldrig set noget lignende, siger AC Horsens’ cheftræner, Bo Henriksen, til tv2oj.dk. 

Læs også AC Horsens-træner: Vanvittig vigtig sejr

AC Horsens ligger i øjeblikket med samme antal point som Lyngby Boldklub, der indtager sjettepladsen med 17 point. Og netop sjettepladsen er vigtig i årets Superliga, den giver nemlig adgang til mesterskabsslutspillet.

Ifølge Bo Henriksen er det dog slet ikke den vej, holdet skal kigge.

- Der er jeg nok lige så kedelig, som jeg altid har været, vi skal stadig tænke på ikke at rykke ud. Vi skal huske, hvem vi er, og vi skal være ydmyge, siger Bo Henriksen.

AC Horsens møder i næste kamp AGF i et østjysk lokalopgør. AC Horsens er fem point foran AGF i tabellen, men det rykker ikke på magtbalancen i det opgør, mener Bo Henriksen.

- Magtforholdet er sådan, at AGF er en større klub, og de skal selvfølgelig forvente at vinde kampen, men det gør de ikke nødvendigvis. Vi skal udnytte, at de er ramt på alle parametre, siger Bo Henriksen. 

Læs også Horsens tilbage på vindersporet med sejr over Esbjerg

Inden det går løs mod AGF den 14. oktober er der dog en landsholdspause, hvor spillerne skal samle kræfter.

- Nu skal vi lige restituere, og så begynder vi at kigge fremad mod AGF efterfølgende, siger Bo Henriksen.