Bo Henriksen tager ansvaret for AC Horsens-formdyk

Hvis ikke Horsens yder bedre end fredag mod Randers, undgår holdet ikke nedrykningskampe, mener Bo Henriksen

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Fredag aften måtte AC Horsens se sig slået 2-0 ude mod formsvage Randers FC i en kamp, hvor gæsterne var meget sjældne gæster foran hjemmeholdets mål.

Dermed har cheftræner Bo Henriksens mandskab blot hentet tre point i holdets sidste syv kampe. Træneren fælder en hård dom over sit eget holds indsats.

 - Det nederlag var et tilbageslag ud over det sædvanlige. Nu må vi ud og vise noget helt andet. Vi skal ikke se på tabellen nu, vi skal udelukkende have fokus på vores egen indsats, siger træner Bo Henriksen.

- Uden en ordentlig indsats, har vi ingen muligheder, fortsætter han.

Fredagens resultater i Alka Superligaen, hvor OB i det andet opgør vandt 3-0 over Esbjerg, betød, at fynboerne overhalede AC Horsens.

Bo Henriksen ser efter kampen i Randers indad og er selvkritisk.

- Jeg havde ikke set det her komme. Men i den sidste ende er det mit ansvar at få holdet til at præstere. Det er mit ansvar at sætte holdet op til at turde spille fodbold. Det fejlede jeg med.

- Men så må jeg kigge indad, og det må vi også gøre som hold, lyder det fra Horsens-træneren.

Læs også Pourie sigter mod pokaltriumf og Europa League

- Vi manglede mod, power, energi, tro og vandt ikke duellerne. Så er det svært at skabe chancer og score mål. Det var ikke fordi, at Randers vadede i chancer, Men det er jo ligegyldigt, for de ville det 20 procent mere end os, slutter han.

AC Horsens er med 30 point to point efter OB på den nedrykningssikrede andenplads i Pulje 1 i nedrykningsspillet med fire runder tilbage af gruppespillet.