Bænkplads kan være godt for SIF-kant

Emil Scheel mener, det kan være godt for ham, at han i de seneste to kampe, for første gang i sin tid i Silkeborg, er startet på bænken

01:37

Silkeborg IF's kantprofil Emil Scheel var med i startopstillingen i sæsonens første ni kampe, og han fik fuldspilletid i otte af dem. 

Men i de seneste to kampe mod Esbjerg og AaB er den 26-årige offensivspiller startet på bænken, og i de to kampe forinden blev han skiftet ud efter en time. Noget, han ellers ikke har været vant til som Silkeborg-spiller.

- Det er aldrig sjovt. Men nu er det første gang, det er sket i min SIF-tid, at jeg har fået en tur på bænken på den måde, siger Emil Scheel. 

Læs også Hvordan laver man linjerne i græsset?

Han tager dog bænkpladsen med oprejst pande og håber, det kan give ham det rygstød, der får ham tilbage i start-11'eren.

- Det kan godt være, det er en god ting for mig også. Jeg har ikke leveret det, jeg selv har håbet på, og som Peter (Sørensen, cheftræner, red.) måske også havde håbet på. Og så må vi i mellemtiden finde ud af, hvordan vi kan ændre på det, lyder det fra Emil Scheel.

Om Emil Scheel er i startopstillingen fredag aften, må tiden vise. Her tager Silkeborg IF imod FC Nordsjælland. Den kamp fløjtes i gang klokken 20.15.

06:03

En langhåret Emil Scheel var i midten af september gæst i Fodbold med Horup. Her blev der blandt andet sat fokus på SIF-spillerens udvikling.

Luk video