AGFs Steffen Rasmussen får nyt job udenfor kridtstregerne

Målmand Steffen Rasmussen skal sælge et nyt sponsorprodukt, som AGF lancerer i bestræbelserne på at få flere kunder i butikken

Steffen Rasmussen, der har optrådt for AGFs førstehold flere end 400 gange, har fået nyt job. 

Sideløbende med sin fodboldkarriere er den 34-årige målmand netop begyndt i et traineeforløb i AGFs salgsafdeling, hvor han skal stå for at sælge et nyt sponsorprodukt, som den aarhusianske klub lancerer.

AGF-direktør Jacob Nielsen glæder sig over ansættelsen.

- Vi mærker en stigende opbakning fra byens erhvervsliv, men vi har plads til mange flere, og det gælder både små, mellemstore og store virksomheder. Det nye GF-sponsorat, som vi nu introducerer, skal ses i dette lys, siger Jacob Nielsen i en pressemeddelelse og uddyber:

- Vi har valgt Steffen Rasmussen til at løfte opgaven med at sælge det nye sponsorat. Ikke fordi han er AGF’er og har spillet over 400 kampe i den hvide trøje, men ganske enkelt fordi vi mener, at han har de kvaliteter og det drive, der skal til for at sælge det nye sponsorprodukt til virksomheder i hele regionen.

Læs også Steffen Rasmussen: Det bliver stort

Steffen Rasmussen er i gang med at læse til finansøkonom. Han ser de nye udfordringer som en glidende overgang til den tid, der kommer efter den aktive fodboldkarriere.

- Fodbold kommer stadigvæk i første række for mig, men jeg er så småt begyndt at tænke på, hvad der skal ske, når jeg lægger målmandshandskerne på hylden, og jeg er glad for, at jeg har fået denne mulighed i salgsafdelingen. Det er et område, der har min store interesse, og jeg kan godt lide at komme ud og snakke med folk, siger han i pressemeddelelsen og tilføjer: 

- Opgaven med at sælge det nye GF-sponsorat er en perfekt måde for mig at få salgserfaring på, og jeg regner også med, at det er den vej, jeg vil gå, når jeg på et tidspunkt indstiller den aktive karriere.

Steffen Rasmussen har i mange år været førstemålmand i AGF, men den position har han mistet i denne sæson efter klubbens køb af Aleksandar Jovanovic.

Steffen Rasmussen har torsdag første arbejdsdag i det nye job, og TV 2 I ØSTJYLLAND følger ham. Du kan se mere her på siden senere på dagen.