AGF's Martin Spelmann: Den er gal mentalt

AGF er i fare for at havne i 1. division fra næste sæson. Martin Spelmann erkender, at de mange nederlag påvirker holdet mentalt

00:54

AGF er den fjerde klub, Martin Spelmann repræsenterer i den danske Superliga. Han har tidligere i karrieren optrådt for Brøndby, AC Horsens og OB.

Da Martin Spelmann i sommer skrev under med AGF, var det bestemt ikke med ambitioner om at skulle være en del af bundstriden i Superligaen.

Der kan jeg egentlig meget godt lide, at man kalder en spade for en spade, og siger tingene, som de er.

Martin Spelmann, AGF

Nu kræver det en næsten urealistisk comeback, hvis klubben ikke skal ende med at spille knald-eller-fald-kampe om overlevelse i landets bedste fodboldrække.

Vores udsendte spurgte Martin Spelmann, om AGF's vilje og aggressivitet på banen er god nok:

01:05

VIDEO: Hør hvad Martin Spelmann og Jesper Juelsgård synes om administrerende direktør Jacob Nielsens seneste udtalelser om indstillingen på holdet. 

Luk video

- Nej, det er den selvfølgelig ikke i alle kampene og alle spillets facetter. Jeg tror ikke på, at det er indstillingen. Det er noget mentalt, desværre. Det kan være rigtig svært at arbejde med. Var det noget taktisk eller nogle andre ting og sager, så var det noget nemmere at tage fat i ude på banen, siger Martin Spelmann til TV2 ØSTJYLLAND.

- Men det virker som om, at det er noget mere mentalt, fordi når vi har de matchbolde og muligheder for at rykke ud af problemerne eller tage et godt skridt, så mislykkes det.

Læs også RFC-debutant: Jeg vil være et godt køb, ikke en fiasko

Administrerende direktør i AGF, Jacob Nielsen, har på det seneste flere gange gennem medierne givet udtryk for, at han ikke synes, at indstillingen hos spillerne i den hvide bluse er tilstrækkelig.

Senest i et interview mandag aften, hvor han opfordrede AGF-spillerne til at kigge på deres kønsdele for derefter at tage stilling til, om de er klar til at kæmpe for klubben i de resterende og livsvigtige kampe i indeværende sæson. 

04:50

VIDEO: Se det fulde interview med Martin Spelmann her. 

Luk video

Martin Spelmann føler dog ikke, at Jacob Nielsen er gået for vidt.

- Det bliver jeg ikke provokeret af. Jeg synes et eller andet sted, at det måske i nogle henseender er upassende. Men det viser vel også noget engagement, at man har en direktør eller en sportschef eller træner for den sags skyld, der brænder for det her, og det gør ondt på dem, det kan man jo se. Der kan jeg egentlig meget godt lide, at man kalder en spade for en spade og siger tingene, som de er, fortæller Martin Spelmann.

Indtil videre er det blevet til 25 kampe for Martin Spelmann i AGF-trøjen. Han har scoret tre mål.  

05:22

VIDEO: Vi har også talt med Jesper Juelsgård om AGF's nuværende situation. 

Luk video