AGF-træner efter uafgjort: Top-seks ser svær ud

Glen Riddersholm mener, at målsætningen om top-seks bliver svær at nå efter 1-1-opgøret imod AC Horsens

02:18

Selv om AGF kom bagud 0-1 i fredagens sene Alka Superligaopgør imod AC Horsens, kæmpede de sig tilbage i anden halvleg, hvor de endda også havde chancer til en føring. Kampen i Aarhus endte dog 1-1.

Derfor måtte hjemmeholdet nøjes med et point, hvilket ikke hjælper meget i tabellen, hvis målsætningen om en top-seks-placering skal indfris.

- Der ser svært ud i tabellen, men der er 13 kampe endnu og utroligt mange point at spille om. Vi bliver ved med at jagte, men efterhånden må vi tage en kamp ad gangen, siger Glen Riddersholm efter kampen. 

Læs også AGF og AC Horsens deler i intenst lokalopgør

- Man kan ikke kigge på de andre i tabellen, når man ikke selv kan vinde. Derfor skal vi kigge indad først, siger AGF-træneren.

Selv om AGF-holdet kom bagud, havde de mange chancer og spil, hvor den manglende kynisme i spillet skyldes afbrydelser.

  Foto: Bo Amstrup - Scanpix

- Den periode, hvor vi skulle tage kontrol, blev afbrudt af forstyrrelser, kort og skader, som ødelagde vores momentum. Derefter bliver det en åben kamp igen, siger Glen Riddersholm, som er bekymret for defensiven.

- Vi er for usikre defensivt. Spændingsniveauet er for højt, og derfor bliver de simple ting svære. Vi har svært ved at styre en kamp fra start til slut, og det var været historien omkring vores efterår, siger træneren. 

Du kan se interview med Glen Riddersholm øverst i artiklen.