AGF-motor før Silkeborg-gensyn: En klub i udvikling

Midtbanespilleren Daniel A. Pedersen ser Silkeborg som en klub, der er på vej i den rigtige retning

Tre point i de otte første superligakampe er facit for Silkeborg før lørdagens hjemmekamp mod AGF.

Det ser dermed ud til, at Silkeborg må kæmpe med næb og klør for at blive i Superligaen endnu en sæson. Men spørger man AGF's midtbanespiller Daniel A. Pedersen, der lørdag står over for sin tidligere klub, er holdet på vej i den rigtige retning.

Læs også AGF-fan vandt 55.000 kr. på Duncan-mål: Se hans reaktion her

- Der sker mange ting i Silkeborg i øjeblikket. De er ved at bygge nyt stadion og er ved at bygge et nyt hold op, så det er selvfølgelig en klub og en by i udvikling, siger han til AGF's hjemmeside.

Stadig mange bekendte i Silkeborg
Daniel A. Pedersen tilbragte sine ungdomsår og sine første år som professionel i Silkeborg før skiftet til AGF i sommeren 2015.

Det blev til 82 superligakampe og 30 1. divisionskampe for de rødblusede, som han stadig har et nært forhold til.

Læs også AGF-back efter debut: Det var fantastisk

- Det bliver sjovt at møde Silkeborg, og jeg har stadig mange gode bekendte i Silkeborg. Vi mødte dem i den seneste sæson i pokalturneringen. Det var også en sjov oplevelse, selv om jeg ikke kom på banen, men det håber jeg, at jeg gør på lørdag, siger han.

Den fysisk stærke midtbaneslider fik et slag over anklen i starten af august og har siden kæmpet for at komme tilbage på banen. I indeværende sæson er det blot blevet til 101 minutter på grønsværen.