AGF-forsvarer: Vi skal snakke noget mere på banen

Alexander Juel Andersen efterlyser mere kommunikation mellem målmand Jovanovic og bagkæden i AGF, men han afviser at sproget skaber problemer

01:40

AGF hentede i sommer Alexandar Jovanovic som ny førstemålmand, og dermed var det også endnu en nationalitet til en i forvejen multinational bagkæde.

Jovanovic er serber, Dzhamaldin Khodzhaniazov er russer, Dino Mikanovic er kroat, Nicklas Backmann er svensker og så er der de to danskere Jesper Juelsgård og Alexander Juel Andersen. Med så mange nationaliteter, der skal arbejde sammen nede foran eget mål, kunne man frygte at der ville være sproglige udfordringer, men det afviser Alexander Juel.

- Nej, det synes jeg ikke. Det er mere, at vi ikke får snakket nok, tror jeg. Og det er noget, vi arbejder med som en del af forsvarsspillet. Det er ikke nogle sprogbarrierer som sådan, vi skal bare allesammen snakke noget mere, siger han og fortsætter om sin serbiske målmand.

Læs også 500 kr. for at tisse i badet: Her er klubbernes bødekasser

- Det er rart at have ham bagved. Man kan høre ham. Man vil selvfølgelig gerne høre ham mere, men han skal også høre os noget mere, så det skal vi allesammen blive bedre til, siger Alexander Juel Andersen.

Selvom Jovanovic endnu ikke taler flydende engelsk, så har Juel Andersen ikke oplevet problemer med forståelsen.

- Fodbold har jo sit eget sprog, og næsten fra dag ét har det været fint. Alex bliver hele tiden bedre til engelsk, og han kan alle de vigtige ting, siger Alexander Juel Andersen.

AGF - sandsynligvis med både Alexandar Jovanovic og Alexander Juel Andersen i startopstillingen - tørner fredag sammen med AC Horsens i et østjysk lokalopgør. Den kamp begynder klokken 20:15.

01:00

Alexander Juel Andersen er også bødekassemester i AGF. Vi har fået et indblik i bødekulturen på Fredensvang, hvor især Morten 'Duncan' er god til at spytte i kassen.

Luk video