AGF-forsvarer efter nyt nederlag: Dårlig stime gør ondt

Alexander Juel Andersen erkender, at den dårlige stime gør ondt på AGF's spillere, der trænger til en sejr

Alexander Juel Andersen - her i aktion mod OBs Joan Simun Edmundsson. Foto: Frank Cilius - Scanpix

Foto: Frank Cilius - Scanpix

1 af 2

Én sejr i de seneste ti Alka Superliga-kampe er status for AGF, der fredag aften blev sendt fra Odense med et 1-2-nederlag.

Den dårlige stime har sendt AGF ned tæt på bunden i rækken, og det gør ondt på stopperen Alexander Juel Andersen.

- Man kan godt mærke, at man ikke vinder hver eller hver anden weekend. Vi skal vinde for at kunne nå vores målsætning, så det er tungt lige nu, siger Juel Andersen.

- Men vi arbejder ufortrødent videre. Vi kan se, hvad det er, der mangler, og det kommer kun ved hårdt arbejde. Det er ikke kun en kliché. Der er ting, vi skal gøre bedre.

Læs også Skarpheden manglede: Ineffektive AGF tabte i Odense

Forsvareren har tidligere været inde i en lignende periode med aarhusianerne, der i foråret oplevede en stime på ti kampe uden sejr. 

- I bund og grund er vi ikke skarpe nok. Det gælder ikke kun oppe foran, det gælder hele vejen rundt. Hvis vi "slapper af" og går fem procent ned alle sammen, så bliver vi straffet, siger Alexander Juel Andersen.

Endnu et nederlag ryster ikke AGF-træner Glen Riddersholm, der stiller sig foran truppen og tager de tæsk, der måtte komme. 

Læs også Landsholds-legenden Henning Enoksen er død

- Det ændrer ikke så meget på der, hvor vi er. Det vigtigste er, at spillerne får ro til deres hverdag, og at vi arbejder på de ting vi kan se, vi er rigtig stærke til, siger Glen Riddersholm.

- Der er rigtig mange positive momenter, men der er også en række ting, vi afgjort skal gøre bedre. 

AGF-spillerne virkede meget frustrerede i slutfasen, hvor de fik raget en stribe gule kort til sig.

- Vi må være lidt selvkritiske omkring den måde, vi sluttede kampen af på. Det var en forkert måde at vise frustration på. Vi fik tre dumme gule kort, og det ene af dem gør, at vi har en spiller i karantæne i næste kamp, siger Glen Riddersholm.

- Det er ikke den måde, vi hjælper holdet på. 

  Foto: Frank Cilius - Scanpix