AGF-formand: Selvfølgelig er det ikke godt nok!

Bestyrelsesformand Lars Fournais har ikke tænkt sig at sænke målsætningen om top 6 trods AGF's nuværende placering i Superligaen

01:27

Målsætningen i AGF for denne sæson har længe været klar: at ende i top 6 og dermed blive en del af mesterskabsslutspillet til foråret. Men det har pt. lange udsigter, og bestyrelsesformand Lars Fournais lægger heller ikke skjul på, at han ikke er tilfreds med de resultater, som den sportslige ledelse har præsteret.

- Nej, det er da ikke godt nok! Og det er vi da alle sammen enige om. Og det er jo det, der er det vigtige. At vi er enige om, at det her, det er ikke godt nok, og det skal vi have gjort noget ved, siger Lars Fournais i tirsdagens udgave af debatprogrammet Fodbold med Horup. 

Læs også AGF-målmand afviser skyld i Brøndby-scoring

AGF ligger i øjeblikket på 11.-pladsen i Superligaen, otte point fra det mesterskabsslutspil, der som bekendt er målsætningen for denne sæson.

Torsdag er der generalforsamling i Aarhus Elite A/S, der er selskabet bag AGF, og her har Lars Fournais ikke i sinde at sænke målsætningen.

- Det kan jeg love dig for, at jeg ikke gør. Men jeg stiller mig op og siger, at jeg er realistisk omkring det, I siger, for jeg ved godt, at vi ligger nummer 11. Og jeg ved godt, at det bliver meget, meget svært at spille os i top 6, men det er ikke umuligt, og så længe det ikke er umuligt, så skal vi arbejde for det, siger han. 

Læs også Riddersholm tror på slutspil i Aarhus

AGF møder onsdag aften Holbæk i DBU Pokalen, og herefter venter to uhyre vigtige hjemmekampe for aarhusianerne. Mandag aften klokken 19.00 kommer Esbjerg til Ceres Park og fredagen efter er det oprykkerne fra Silkeborg, der kommer på besøg.

Se hele tirsdagens afsnit af Fodbold med Horup HER!

Du kan få meget mere om AGF og resten af de østjyske Superliga-klubber i vores Fodbold med Horup-univers. Tjek det ud her!