AGF-formand forventer spillernes opbakning efter fyring

Bestyrelsesformand Lars Fournais står bag direktør Jacob Nielsen efter fyringen af Glen Riddersholm

Bestyrelsesformand Lars Fournais står bag direktør Jacob Nielsen efter fyringen af Glen Riddersholm. Foto: Kim Haugaard - Scanpix

AGF-spillerne skal bakke op om beslutningen om at fyre cheftræner Glen Riddersholm.

Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i Aarhus Elite, Lars Fournais, som svar på den hårde kritik, som er kommet fra flere af klubbens mest markante spillere.

02:29

Direktør i AGF, Jacob Nielsen har det skidt med at have fyret Glen Riddersholm. Men han mener, at AGF-ledelsen har gjort det rigtige. Se interviewet med AGF-direktøren her:

Luk video

- Spillerne har lov til at have deres mening. Når det er sagt, så forventer jeg, at de bakker op om beslutningen, og det tror jeg også, at de gør, siger Lars Fournais i et interview med jp.dk.

Glen Riddersholm er fortid i AGF efter mindre end to år i klubben. Foto: Keld Navntoft - Scanpix

Duncan ude med kritik

Efter at det tidligere lørdag blev officielt, at AGF har skilt sig af med Riddersholm og i stedet indsat David Nielsen på trænerbænken, kaldte anfører Morten "Duncan" Rasmussen beslutningen for "en skandale".

Samtidig gik han i rette med direktør Jacob Nielsen, som har kritiseret holdets præstationer ved flere lejligheder.

Læs også AGF fyrer Glen Riddersholm: Henter ny træner hos Lyngby

- Det er en svær situation for os spillere, når vi hele tiden skal forholde os til, at vores direktør kritiserer os voldsomt i medierne.

- Det er altså ikke en fordel for os, når vi hver anden uge skal høre, at det virker som om, vi ikke gider spille, sagde Morten "Duncan" Rasmussen til Århus Stiftstidende.

Læs også 'Duncan' forstår ikke fyring af Glen: Mærkelig beslutning

Naturlig uenighed

Men direktøren er i sin gode ret til at ytre sig om præstationerne på banen, fastslår bestyrelsesformanden.

- Når der sker sådan noget, er der altid nogle, der er enige og andre, der er uenige. Jacob Nielsen har som administrerende direktør ret til at udtrykke sin mening om det sportslige.

Læs også Endnu en AGF-profil står frem: Forkert at fyre Glen

- Det er klart, at det skal foregå på en fair og ordentlig måde. Sådan vil jeg i hvert fald gerne have det, siger Lars Fournais.

04:12

VIDEO: Sportschefen i AGF, Peter 'PC' Christiansen, mener, at fyringen af Glen Riddersholm var ubehagelig, men nødvendig. Se hele interviewet her.

Luk video