AGF-direktør: Sportschefen skal forlænges før Glen

I tirsdagens Fodbold med Horup blev Glen Riddersholms ønske om kontraktforlængelse vendt med AGF's direktør, Jacob Nielsen

01:47

Tidligere på måneden udtalte AGF-træner Glen Riddersholm i en artikel til jp.dk, at han gerne vil forlænge sin kontrakt med den aarhusianske klub. Ifølge ham vil det nemlig tage mere end de to år, han har tilbage af sin kontrakt, at målsætningerne. 

I tirsdagens udgave af Fodbold med Horup blev AGF's direktør, Jacob Nielsen, så forholdt til cheftrænerens ønske om en kontraktforlængelse, og her kunne Jacob Nielsen afsløre, at Glen Riddersholm ikke får forlænget sin kontrakt, før fremtiden er afklaret for klubbens sportschef.

Læs også AGF-fan vandt 55.000 kr. på Duncan-mål: Se hans reaktion her

- Jens Andersson har en kontrakt, der udløber i 2017, og Glen har en, der udløber i 2018. Og det er ikke Glen og mig, der skal være enige, det er primært sportschefen og Glen, lyder det fra AGF-direktøren.

Og han fortsætter henvendt til dagens panel:

- Så hvis man skal gøre det i den rigtige rækkefølge, i hvert fald som I har kommenteret på tidligere, og som jeg er fuldstændig enig i, så må det være, at vi i direktionen og bestyrelsen først og fremmest forholder os til, om sportschefen skal forlænges før alt muligt andet, siger Jacob Nielsen.

Se klippet i afspilleren øverst på siden og se hele tirsdagens udgave af Fodbold med Horup HER.

Du kan som altid også høre Fodbold med Horup som podcast. Find alle afsnittene på iTunes eller på Soundcloud, ved at klikke HER.