Agesen om batalje: Der bliver givet og taget

Randers FCs Mads Agesen var i slutningen af 1. halvleg impliceret i en episode, hvor han sparkede ud efter en Lyngby-spiller

02:41

Det var en dramatisk kamp på Bionutria Park i Randers fredag aften, hvor hjemmeholdet mødte Lyngby Boldklub. Især en situation i slutningen af 1. halvleg fik sindene i kog hos gæsternes spillere. Her viser tv-billeder, at Randers’ Mads Agesen sparker ud efter en modstander. Selv husker han ikke detaljerne.

- Der bliver givet og taget lidt. Man siger en masse ting til hinanden, puffer lidt og træder den anden over tæerne. Jeg husker, at jeg bliver skubbet i jorden, og så scorer vi til 2-0 kort efter. Mere husker jeg ikke, siger Mads Agesen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Læs også Randers FC rykker op på førstepladsen efter sejr over Lyngby

At optagelser efterfølgende viser en handling fra forsvarsspilleren, som nok var til rødt, vil han ikke rigtig kommentere på.

- Jeg lader det være op til dommeren at vurdere, om jeg skulle være smidt ud. Han giver to gule kort i situationen, så et eller andet må der være set, forklarer han.

Hvorfor han sparker ud efter Lyngby-manden, som billeder jo altså viser, vil han ikke sige noget om.

Vigtigt med redning
Den resterende del af opgøret og Randers’ udbytte vil han langt hellere snakke om.

- Vi står ikke ret godt på banen, og organisationen er ikke på plads, men jeg oplever, at vi forsvarer rigtig godt. For mig var det et spørgsmål om tid, inden vi slog til og scorede til 3-0, fortæller Mads Agesen.

01:10

Se her hvad den udviste Mads Fenger sagde efter kampen. 

Luk video

Sådan var det i hvert fald for ham indtil udvisningen af Mads Fenger og straffesparket, hvor den islandske målmand Hannes Halldorsson så redder sit hold.

- Det havde været svært med en mand i undertal, hvis de havde scoret der. Så det var vigtigt, at Hannes tog den. Han leverer på et uhørt højt niveau, mener forsvarsspilleren.

Han medgiver samtidig, at selvom 2-0 lyder som en sikker sejr, så var det langt fra det, men de tre point blev fightet hjem.