Agentfirma svarer igen på Randers FCs anklager

Fodboldagenten Buddy Farahs agentfirma har udsendt en pressemeddelelse, hvor de blandt andet afviser, at Randers FC har hevet dem i retten

Sagen om Randers FC og tvisten med fodboldagenten Buddy Farah fortsætter.

I mandags kunne TV 2 | ØSTJYLLAND fremvise et dokument, der viste, at Buddy Farah skylder Randers FC et sekscifret beløb i forbindelse med salget af fodboldspilleren Mustafa Amini fra Randers FC til AGF.

Dokumentet havde både Buddy Farah og Randers FC's direktør, Michael Gravgaards, underskrifter, og der var ifølge Gravgaard selv ikke meget at komme efter for Farah, der dagen forinden pure afviste, at han skyldte kronjyderne penge.

... Vi har konstateret, at Randers FC forsøger at føre retssag gennem medierne.

- Benchmark Sports & Entertainment

Som følge af, at TV 2 | ØSTJYLLAND fremviste dokumentet, har Buddy Farahs agentfirma, Benchmark Sports & Entertainment, udsendt en pressemeddelelse, hvor firmaet går til angreb på Randers FC for klubbens håndtering af sagen.

- Denne erklæring er desværre nødvendig, eftersom vi har konstateret, at Randers FC forsøger at føre retssag gennem medierne, lyder det i pressemeddelelsen.

Læs også Her er Randers FC's bevis mod Aminis agent

- Vi er stolte over vores egen sans for professionalisme, vi ærer alle parters ret til privatliv og fortrolighed, og vi vil derfor ikke fremlægge nogen dokumenter for offentligheden. 

- Men vi vil gerne pointere, at der er mange andre retslige dokumenter, der udgør denne del af aftalen, og således skal de behandles på en professionel måde, fortsætter ordlyden i pressemeddelesen.

Dokument taget ud af en kontekst

Benchmark Sport & Entertainment udtaler herefter, at Randers FC ikke har indledt en retssag, som direktør Michael Gravgaard ellers kunne fortælle i et indslag i TV 3 SPORT-programmet Onside søndag aften. Men agentfirmaet vil se frem til en eventuel retssag.

- Vi vil derfor med sindsro byde en retssag velkommen, siden det ene dokument er taget ud af en kontekst. Der er dog - i modsætning til hvad der bliver sagt i medierne - ikke blevet taget initiativ til retssagen fra Randers FC's side endnu.

Herefter slutter Buddy Farahs firma pressemeddelelsen af med en bredside mod Randers FC's ageren i sagen, og langer blandt andet ud efter, at Randers FC har involveret Spillerforeningen i forbindelse med Amini-salget.

- Endnu en gang opfordrer vi Randers FC til at være mere professionelle og påvise deres sag i retten. Men eftersom Randers FC har været så ivrige efter at offentliggøre fortrolig information til medierne, skal vi opfordre Randers FC til at forklare, hvorfor det var nødvendigt at involvere Spillerforeningen, før de var villige til at lade Amini gå.

TV 2 | ØSTJYLLAND forsøger at få en kommentar fra Randers-lejren til sagen.

03:34

Her kan du se hele interviewet med Michael Gravgaard fra i mandags, hvor han også viser det pågældende dokument frem.

Luk video