AC Horsens-træner: Vanvittig vigtig sejr

Horsens vandt efter tre kampe uden sejr i Superligaen, og klubbens cheftræner forventer en rolig periode

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Jens Gram - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

Horsens har haft en mindre god periode pointmæssigt i Alka Superligaen, men lørdag kom holdet tilbage på vindersporet, da Esbjerg blev slået på hjemmebanen med 1-0

Ifølge Horsens cheftræner, Bo Henriksen, var sejren særdeles vigtigt, da fire kampe uden sejr kunne have sat sit aftryk.

- Det er vanvittig vigtigt mentalt ikke at skulle rende rundt med fire kampe uden sejr. Nu kan vi gå ind i de næste 14 dage, hvor der ikke er så meget stress. Det er en god følelse.

Læs også AC Horsens - nu med overskud

- Vi synes ikke selv, det har været en så dårlig periode, da vi har mødt nogle af rækkens stærkeste hold, men rent pointmæssigt har det ikke været så godt, siger Bo Henriksen.

Lørdag blev det blot til en 1-0-sejr, og ifølge Bo Henriksen var hans mandskab skidt spillende, specielt i offensiven, mens han var tilfreds med den defensive præstation.

- Vi ramte et bundniveau i dag i forhold til, hvordan vi gerne vil se ud. Men på vores bundniveau kan vi så stadig forsvare, for vi skabte jo stort set ikke en målchance i 90 minutter.

Læs også AC Horsens blev overhalet

- Der manglede noget ro på bolden, og generelt bare noget energi. Men når vi kan vinde på sådan en dårlig dag, hvor vi ikke ramte det niveau, vi gerne vil, så er vi nået langt i Superligaen, siger Bo Henriksen.

Han mener da heller ikke, at resultatet af lørdagens kamp var helt fair.

- Retfærdighedsvis burde der nok ikke have været en vinder i dag, fordi vi var ikke bedre end Esbjerg, men det tager vi med. Esbjerg er også ramt på nogle parametre og har det svært i øjeblikket, siger Bo Henriksen.

04:44

Mød fysioterapeut Minna Haarbo der altid er klar til at hjælpe Horsens-spillerne, hvis de skulle løbe ind i en skade. 

Luk video