AC Horsens fik store stryg af FC Midtjylland

Der var masser af mål i Horsens, da FCM vandt 5-1 i et opgør, hvor selve spillet ikke blev det flotteste

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

Foto: Bo Amstrup - Scanpix

1 af 3

Der var ikke meget poleret fodbold, men masser af mål i Horsens søndag eftermiddag, da FC Midtjylland var på besøg.

Midtjyderne var klart mest effektive og vandt kampen sikkert 5-1 over 'De Gule' fra Horsens.

Jonas Borring, Rilwan Hassan, Filip Novak og Paul Onuacho scorede for FCM, mens Mikkel Jespersen kom på tavlen for hjemmeholdet.

Læs også Østjysk lokalbrag i fjerde runde af DBU Pokalen

Efter en rodet start lykkedes det efter 18 minutter gæsterne at bringe sig i front, da Paul Onuacho udnyttede Jakob Poulsens indlæg ved bageste stolpe.

Blot tre minutter senere kom Horsens på tavlen. Mikkel Jespersen kunne med en flot inderside udplacere Johan Dahlin i FCM-målet.

AC Horsens-FC Midtjylland 1-5 (1-2)

0-1 Paul Onuachu (19.)
1-1 Mikkel Jespersen (22.)
1-2 Jonas Borring (43.)
1-3 Rilwan Hassan (57.)
1-4 Filip Novak (60.)
1-5 Paul Onuachu (80.)

Tilskuere: 1.962

Kort før pausen bragte FCM sig i front igen, da Peter Nymann og Nicklas Dannevang løb sammen i Horsens-feltet. Herefter kunne Jonas Borring score i helt tomt mål til 2-1.

I anden halvleg fik FCM lukket kampen med to mål på kort tid, da gæsterne scorede i det 57. og det 60. minut. Rilwan Hassan scorede først, mens Filip Novak gjorde det til 4-1.

Læs også Horsens-lejesvend får ikke flere kampe i den gule trøje

Herefter blev Horsens mere angrebsivrige, hvilket gav et par chancer, men samtidig gav det også flere muligheder til FCM i den modsatte ende. Det udnyttede Paul Onuacho til at score sit andet mål efter oplæg fra Rilwan Hassan.

Med søndagens resultat rykker FCM op på tredjepladsen med 29 point, dog a point med Brøndby på andenpladsen og Randers FC på fjerdepladsen på et tidspunkt, hvor 16. spillerunde ikke er færdigspillet.

Horsens er lige nu på syvendepladsen med 21 point med to point op til Sønderjyske og dermed en placering i mesterskabsspillets tops-eks. 

  Foto: Bo Amstrup - Scanpix