AC Horsens afslutter aktieemission - mangler stadig sponsor

AC Horsens har solgt aktier for 2,3 millioner i aktieemission, men mangler stadig en hovedsponsor

Der skal penge på bordet, hvis Superligaklubben AC Horsens skal kunne køre driften videre med de nuværende omdrejninger.

Nogle af de penge blev forsøgt fundet ved en aktieemission, der netop er afsluttet. Den gav et aktiesalg for 2,3 millioner kroner, men det er stadig ikke lykkedes at finde en hovedsponsor.

- Flere virksomheder har vist interesse for et hovedsponsorat, og mange har følelser for klubben, så vi har haft en god dialog med flere. Vi kan være nødsaget til at finde en hovedpartner uden for byen, selvom vi hellere end gerne vil finde en lokal hovedpartner, siger salgs- og marketingschef Morten Holmer til AC Horsens’ hjemmeside. 

Læs også Jokeren Finnbogason savner fast spilletid i Horsens

- Vi har stor interesse i, at vores kommende hovedpartner får valuta for pengene, og vi er meget lydhøre med hensyn til, at den pågældende virksomhed får mest muligt ud af sponsoratet. Det kommer til at ske i tæt dialog med hovedpartneren, siger Morten Holmer.

Faktisk kan noget så lavpraktisk som en tur ned ad gågaden i Horsens hjælpe. For et sponsorat behøver jo ikke nødvendigvis være en gigantisk investering. 

- Jeg har for eksempel lige været en tur på Søndergade, hvor jeg fik en snak med flere butikker omkring et sponsorat i AC Horsens. Mange tror jo, at man skal ligge 100.000 kroner for at blive sponsor i AC Horsens, men man kan faktisk blive sponsor for 3.000 kroner og opad, siger Morten Holmer.

02:36

AC Horsens-cheftræner Bo Henriksen var i sidste uge gæst i fodboldmagasinet Fodbold med Horup. Her fortalte han blandt andet, at han vil have ærlighed fra sine spillere.

Luk video