Aarhus-sæt og billige billetter skal lokke fans til Aalborg

AGF går rigtig langt for at få fansenes støtte i en svær tid

Foto: Allan Baden / Flickr

Det aarhusianske fodboldflagskib, AGF, nåede et nyt lavpunkt i mandagens nederlag til Silkeborg. 2. påskedag skal holdet så forsøge at rejse sig mod AaB i Aalborg, og her vil klubben gøre meget for at få fans til at tage turen nordpå.

Udover at indgangsbillet via en fælles aftale mellem alle holdene i AGFs slutspilspulje er til halv pris, så vil de første 200 gæstende aarhusianske fans få udleveret et såkaldt Aarhus-sæt bestående af en Ceres og en Arnbitter.

- Vi vil gerne bidrage til, at der bliver skabt den bedst mulige stemning på Aalborg Portland Park, og samtidig vil vi gerne hylde og sige tak til vores fans, der trofast rejser med os rundt i medgang og modgang. Og efter vores nederlag i mandags til Silkeborg må vi desværre sige, at det igen er i modgang. Alligevel håber vi, at der er mange, der vil komme til Aalborg og støtte holdet, siger adm. direktør i AGF, Jacob Nielsen, til klubbens hjemmeside.

I forbindelse med kampen i Aalborg bliver der lavet både et stemningsafsnit og en familietribune for AGFs fans, så alle typer tilhængere kan tage med til det nordjyske.

AGF er ved at være presset i sin slutspilspulje efter nederlaget til Silkeborg på 1-3. Holdet er placeret med 28 point på en af de to pladser, der betyder afgørende playoff-kampe. Der er seks point op til sikkerhed.

Mandagens modstander fra AaB er placeret som 1’er i puljen med 34 point – samme pointantal har Silkeborg, der mandag møder puljens anden bundprop Viborg. 

AGF har netop lavet en ny fanvideo, der indrammer den situation, klubben står i efter i mandags. Se den herunder: