Aabech efter Aarhus-gensyn: Fantastisk at blive klappet ud

AC Horsens’ Kim Aabech er tilfreds med et point i udekampen mod AGF, og er samtidig lykkelig for fansenes behandling af ham

01:19

Kim Aabech var fredag aften tilbage på sin gamle hjemmebane i Aarhus, og det blev på flere måder en god oplevelse. AC Horsens fik point med hjem, og offensivspilleren fik en ifølge ham selv fantastisk behandling af sine tidl. fans.

- At de klapper mig ud er fantastisk. Jeg havde da håbet på, at de ikke ville buhe, men at de giver mig en klapsalve, da jeg går ud – det er stort, sagde Kim Aabech efter slutfløjtet til TV 2 Østjylland.

Læs også AGF og AC Horsens deler i intenst lokalopgør

Aabech blev skiftet ud med få minutter tilbage af opgøret, som endte 1-1. Det resultat var han både glad og irriteret over. Horsens var nemlig foran 0-1, inden Danny Olsen via en Horsens-fod fik udlignet.

- Det er da irriterende kun at få et point, når de får sådan et mærkeligt mål. Kryger (Lasse Kryger, red.) sparker forbi bolden og så går den i eget mål. Men vi kan stadig være tilfredse med point i Aarhus, forklarede Kim Aabech.

Netop AGF-målscoreren Danny Olsen mente, at 1-1 var et fair resultat.

- Vi er bedst i 2. halvleg og presser dem tilbage, men de har også deres muligheder på standardsituationer. For os var det tilfredsstillende og mere end godkendt i 2. halvleg, sagde Danny Olsen efter opgøret.

01:08

Se hele interviewet med Danny Olsen her.

Luk video

Han begrundede det lidt forkrampede AGF-spil i de første 45 minutter med nervøsitet, der rammer holdet, fordi man nu har gået længe uden en sejr.

Med 1-1 rykker AGF op som nummer 9 i rækken, imens Horsens er placeret en tand højere oppe.   

Øverst på siden kan du se interviewet med Kim Aabech i spillertunnelen efter kampen.