Vidne bekræfter forklaring

Silkeborg Politi har fået nye oplysninger i gruppevoldtægtssagen, hvor fem mænd natten til søndag voldtog en 21 årig kvinde i Hammel.

Et nyt vidne i sagen om gruppevoldtægten i Hammel natten til søndag kan måske være et afgørende spor for Silkeborg Politi. Vidnet har fortalt politiet, at han omkring klokken 02.30 lørdag nat så fem unge mænd i 20 års alderen stige ind i en rød Toyota Corolla 80? er-model. Bilen holdt i Østergade ved Citypassagen.

Mændene opførte sig, som om de havde meget travlt, og vidnet hørte da også en af mændene sige noget om, at de skulle se at komme afsted derfra i en fart. Bilen kørte med stor hastighed fra Østergade mod Gammel Frijsenborgvej og forsvandt.

Silkeborg Politi vil meget gerne i kontakt med andre vidner, der har set de fem unge mænd. Vidnet har givet et signalement af nogle af mændene. Den ene, som var fører af bilen var i 20 erne og bar briller. Vidnet så derudover en karseklippet mand, der bar en T-shirt med en påskrift, der begynder med "B" og en kronraget mand med en hvid T-shirt, hvorpå der stod "Ice" og måske "man".

Den 21 årige kvinde blev først afhørt i går. På grund af sin chokerede tilstand har hun ikke kunnet give mange oplysninger til politiet. Dog fastholder hun, at der var tale om fem unge mænd med jysk dialekt, der overfaldt hende. De to mænd holdt hende fast, mens de tre andre voldtog hende.

Oplysninger til Silkeborg Politi på telefon: 8682 3900.

Dronning Margrethe

Corona skubber dronningens runde fødselsdagsfest i Aarhus endnu et år

Anholt ø Kattegat kattegatø luftfoto

Alle færgebilletter er revet væk - alternativet er dyre flybilletter

20210105-152010-L-1920x1280we

Færre brystkræft-screeninger bekymrer minister

Lilli Gyldenkilde Torv

Nyt Horsensbyggeri er kåret til landets værste

blå blink politi politibil patrulje

73-årig var efterlyst: Nu er han dukket op i Hamborg

20210302-130046-L-1920x1280we

Flertal åbner for de store elever kommer i skole som det næste