Video: Elever overrasker underviser

Se studerende overraske deres underviser med en gave, han nok aldrig glemmer

Foto: Erhvervsakademi Dania - Hadsten

En underviser fra Erhvervsakademi Dania i Hadsten fik for nylig en glædelig overraskelse af sine studerende.

Leif Peter Jensen, der er underviser på El-installatøruddannelsen, troede, at de studerende skulle lave en normal fremlæggelse. I stedet gav de ham en tur til 24-timers racerløbet i Le Mans i Frankrig.

De studerende havde i tiden op til søgt sponsorater og samlet penge ind og gør det stadig, så deres underviser kan komme af sted sammen med klassen.

- Jeg blev særdeles overrasket. Det er noget, jeg har drømt om i mange år. Jeg synes, det er fantastisk, at de har givet sig tid til det projekt bare for at gøre mig glad, siger Leif Peter Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Ildsjæle skal belønnes

Flere af de sponsorere, der har doneret penge til turen, har selv haft Leif Peter Jensen som underviser. Ifølge Thomas Nejsum, der var med til at arrangerer gaven og overraskelsen, har underviseren sat sit præg på mange af sine studerende.

- Man skal opleve ham. Den passion, han fortæller med, overskygger alt. Jeg glæder mig til hver eneste gang, vi har undervisning med ham. Ildsjæle skal belønnes, fortæller han.

Og noget kunne tyde på, at den populære underviser er med til at tiltrække nye studerende til erhvervsakademiet.

- Jeg kommer fra Nordjylland, og jeg kunne jo have taget uddannelsen der. Men jeg valgte at komme til Hadsten, fordi jeg har hørt så meget god om Leif Peter. Jeg ved, der er mange, som vælger at studere her på grund af ham, siger Thomas Nejsum.

Må aflyse ferie

Men faktisk finder Le Mans sted på et lidt ubelejligt tidspunkt for Leif Peter Jensen.

To dage inden han fik overrakt gaven, havde han og konen nemlig bestilt en ferie på Sicilien. En ferie, der strækker sig hen over de dage, hvor racerløbet kørers i Frankrig.

- Vores datter tager med til Sicilien i stedet for mig. Turen med de studerende har fået førsteprioriteten. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget, fortæller han.

I videoen herunder kan du se med, da Leif Peter Jensen blev overrasket af sine studerende:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Leif Peter overraskes med en tur til Le Mans

Det er ikke hver dag, det er muligt at overraske en underviser som Leif Peter til en fremlæggelse, men det lykkedes alligevel denne gang. Som afslutning på en fremlæggelse om beskyttelsesmetoder fik Leif Peter afsløret, at de studerende på el-installatør-uddannelsens 2.semester har arrangeret en tur til Le Mans for og med ham d. 13.-14.juni! Tusind tak til alle sponsorerne, der er med til at gøre turen til virkelighed!

Posted by Erhvervsakademi Dania-Hadsten on 29. marts 2015