Vagt overraskede tyve ved byggemarked og blev slået omkuld

En vagt tog to indbrudstyve på fersk gerning, men i stedet for at stikke af, løb de direkte hen til vagten og hev ham omkuld

Overfaldet af vagten fandt sted ved XL Byg i Hadsten.

En 27-årig vagt blev i nat kl. 2.33 overfaldet, da han overraskede to indbrudstyve i færd med at bryde ind på XL Bygs lager på Gammel Sellingvej i Hadsten.

Vagten kørte til stedet, da alarmen gik, og da han ankom til stedet kunne han se, at der var klippet hul i hegnet.

Han kunne desuden se, at to mænd gik rundt på stedet. De havde lavet hul i muren til lagerbygningen, hvor de var i gang med at tage diverse elværktøj og dunke med bioethanol ud. 

Læs også Veteran tiltalt for drab på forældre: Nu starter retssagen

Vagten råbte efter de to mænd, men i stedet for at stikke af, løb de nu direkte hen til vagten, hev fat i hans hår, slog ham i hovedet og hev ham omkuld. Herefter sparkede de til ham, inden de løb hen til deres bil og kørte fra stedet i en rød kassevogn.

Vagten slap uden større skader, men Østjyllands Politi ser med stor alvor på overfaldet. 

Læs også Fulde islændinge amok over chilishot på bodega

- De angriber vagten, og det gør det til en meget alvorlig sag. Vi håber, at nogen enten har været i området og set den røde kassevogn eller måske har set den tidligere på dagen, siger kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Signalement af de to mænd

A:Østeuropæisk af udseendeCa. 185 cm høj, alm. af bygningIført mørkt tøj og en bandana for ansigtet - muligvis med et dødningehoved eller andet hvidt på
 B:Østeuropæisk af udseendeCa. 185 cm høj, alm. af bygningIført mørkt tøj og hue

Mændene kørte i en rød kassevogn