V-kandidat i Favrskov: Det er svært at være ny

Borgmesterkandidaten for Venstre i Favrskov, Flemming Nørgaard, er ikke overrasket over, at vælgerne endnu ikke kender ham så godt

Venstres borgmesterkandidat i Favrskov Kommune, Flemming Nørgaard, er ikke overrasket over, at han er forholdsvis ukendt blandt mange af vælgerne.

Torsdag var TV 2 | ØSTJYLLAND på gaden i Hadsten for at spørge en lille håndfuld forbipasserende, om de kender Venstres frontfigur. Det var der ingen, der gjorde.

Ifølge Flemming Nørgaard er der dog en naturlig forklaring på, at han er forholdsvis ukendt.

- Det er klart, at når man er ny som spidskandidat, så skal man vise sig. Det handler også om jer (medierne, red.). Jeg har op til midtvejsvalget bemærket, at der er én, man har fokuseret på - og det er ikke Flemming Nørgaard, siger Venstre-spidskandidaten med henvisning til, at den socialdemokratiske borgmester Nils Borring oftere er på tv, end han selv er.

Er fortrøstningsfuld

Flemming Nørgaard er fortrøstningsfuld i forhold til, at han bliver et kendt ansigt inden valget om to år.

Derudover bekymrer han sig ikke voldsomt over, at Venstre går tilbage i en frisk meningsmåling, som Megafon har foretaget for TV 2 | ØSTJYLLAND. Ifølge Flemming Nørgaard er det tendenserne fra folketingsvalget i juni, der rammer Venstre lokalt i Favrskov.

- Jeg synes, det går godt nok for Venstre i Favrskov. Man må også sige, at der lige har været et folketingsvalg, og der her afspejler meget godt det. Venstres folketingsvalg i Favrskov Kommune var ikke for godt - vi mistede 10 pct. Og det er til trods for, at vi havde en super god kandidat (Britt Bager, red.), som gjorde det rigtigt fint.

I videoen øverst i artiklen kan du se Flemming Nørgaard blive konfronteret med, at han ikke er kendt blandt vælgerne på gaden. Videoen er fra en tv-debat, som TV 2 | ØSTJYLLAND torsdag aften sendte direkte fra Kulturhuset Sløjfen i Hadsten.

Vaccine

play Region Midtjylland: Nye vaccinationscentre rulles ud

Smittestop

Ny rapport fra SSI: Hver tredje covid-smittede havde ingen symptomer

Fældede træer grenå

Mystik om fældede træer: - Jeg kan ikke erindre noget lignende, siger kommune-chef

skorsten røg brændeovn luftforurening forurening

playSF vil forbyde brændeovne om natten

coronavirus test

Skærpede retningslinjer for nære kontakter: Skal bremse mutation

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet